Сумісність Тельця з іншими знаками / фото ua.depositphotos.com

Представник знака Зодіаку Телець - це тверда, впевнена людина з сильними нервами і миролюбним характером. Тельця складно розлютити або вивести з рівноваги. Він точно знає, чого він хоче від життя, має плани на майбутнє і впевнено рухається до своєї мрії.

Тельці за гороскопом - спокійні, скромні і порядні люди. Вони наполегливі і цілеспрямовані, але не позбавлені доброти і співчутливості, і з великим задоволенням допомагають іншим. Тельці не товариські і рідко проявляють ініціативу. Вони не люблять показувати свої емоції іншим. Головні недоліки Тельців - занудство, впертість, відстороненість, честолюбство. Але в близьких відносинах цей знак розкривається як чуттєва і романтична натура.

Тельці в коханні і шлюбі

Люди знака Телець не можуть похвалитися ініціативністю і зухвалістю. Навряд чи вони будуть завойовувати увагу і боротися за любов. Якщо Телець розуміє, що він не цікавий іншому, то швидше за все відступить, щоб не нав'язуватися. Цей знак не можна назвати романтиком і любителем пригод. Він обирає тихе сімейне життя. Рутина його не пригнічує.

Відео дня

Читайте такожЇм підкоряються всі: астрологи назвали наймогутніші знаки Зодіаку

Головна цінність в його житті - стабільність, ситість, впевненість у завтрашньому дні і довіра до свого обранця. Тельці пізно вступають в шлюб і заводять зазвичай лише одну дитину, але оточують її турботою. Жінка-Телець одягається в діловому стилі, будує серйозні плани, вона впевнена в собі, серйозна і розумна. У відносинах вона хоче бути головною. Чоловік-Телець володіє більш м'яким характером, він здатний на поступки і може підлаштуватися під інших.

Висока сумісність в шлюбі у Тельців з такими знаками:

  • Рак;
  • Діва;
  • Козеріг;
  • Риба;
  • Бик.

У парі з Раком Телець розкриває свої лідерські якості і огортає свого партнера захистом і любов'ю. Пара Телець-Козеріг має високі шанси побудувати міцні стабільні відносини. У них схожі погляди на шлюб і сімейні цінності: вони шукають порядок, стабільність, турботу. Гороскоп сумісності Тельця з Дівою обіцяє цій парі сімейне щастя. Обидва знаки працьовиті, практичні, розумні. Вони відчувають себе в безпеці один з одним. У шлюбі з Рибою Телець розкриває своє чутливе серце. Для Риб він буде захисником і опорою.

Тельці - турботливі батьки і хороші сім'янини/ фото ua.depositphotos.com

Низька любовна Сумісність Тельця з Водолієм, Овном, Стрільцем. Телець і Овен навряд чи зможуть зійтися через велику впертість і прагнення до лідерства. Будь-які їхні конфлікти будуть переходити у великі сварки. Стрілець і Водолій характеризуються безтурботністю, активністю і тягою до пригод. Їх відносини з Тельцем не будуть успішними, якщо цей знак не навчиться розважатися і розслаблятися.

Як дружать Тельці

Телець є доброзичливим і добродушним знаком. Подружитися з ним неважко. Телець не дуже любить активний відпочинок і галасливі розваги. Вільний час він зазвичай проводить за своїми захопленнями або саморозвитком. Він часто займається спортом. Тельці не люблять безглузді заняття, їх дратує порожня балаканина. Для міцної дружби з цим знаком важливо щоб у вас були спільні хобі і спільні теми для розмови.

Читайте такожФен-шуй - що це таке, основні принципи

Телець не скандальна і не конфліктна людина, в разі непорозуміння він вислухає вас і не буде ображатися. У важкій ситуації представники знака викладуться на максимум щоб допомогти вам. Їм можна довіряти. Висока сумісність в дружбі у Тельця з Раками, Дівами, Скорпіонами, Козерогами, Тельцями. Низька сумісність Тельців з Овном, Левом, Стрільцем, Водолієм.

Тельці в роботі, кар'єрі, бізнесі

Тельці в роботі завжди відповідальні, цілеспрямовані, працьовиті. До виконання кожного завдання докладають максимум зусиль. Вони не люблять ризик і авантюри. З побоюванням пробують нове, рідко експериментують. У роботі Телець використовує надійні і давно робочі методи. Їм важко дається робота з новими технологіями та інноваціями. Як начальник Телець дуже строгий, вимогливий, уважний до співробітників, врівноважений, відкритий до критики. Не любить ледачих безвідповідальних працівників. Як співробітник Телець повільний і не креативний, але свою роботу робить на 100%.

Професії для Тельців - фінансисти, страхові агенти, бухгалтери, економісти, хіміки, математики, психологи, педагоги, працівники готельної та ресторанної сфери. Тельці хороші бізнесмени. Їх обережність і терплячість дозволять домогтися успіху в бізнесі. До грошей ставляться дбайливо, неохоче їх витрачають, зберігають багато заначок. Розважливий Телець завжди знає, на чому можна заощадити і куди варто вкластися.