Близнюкам може не пощастити / фото ua.depositphotos.com

Мольфар Макс Гордєєв склав прогноз на 28 вересня 2023 року для кожного знака Зодіаку. Терези отримають сюрприз, а Близнюкам варто бути обережними. Що чекає на інші знаки Зодіаку - читайте нижче.

Овен

Від вас буде потрібна велика гнучкість. День обіцяє випробування, для подолання яких не підходять стандартні методи. Вірогідні сильні емоції. Не рекомендується просити про допомогу і слухати чужі поради.

Телець

Вам потрібно уважно слухати співрозмовників, щоб зрозуміти щось важливе. Можливі суперечки і конфлікти. Не переходьте на особистості, відповідайте спокійно й аргументовано. Вечір добре підходить для спорту.

Відео дня

Близнюки

Останнім часом вам щастило, але сьогодні удача може змінити курс. Не рекомендуються ризиковані справи. Покупки можуть виявитися бракованими і навряд чи будуть корисними. Сприятливий час для праці, ви сьогодні дуже продуктивні.

Рак

Вдалий час, щоб придивитися до свого оточення. Ви бачите людей наскрізь. Організуйте зустрічі з людьми, які викликають сумнів. Також сьогодні можна успішно закінчити проєкт.

Лев

Вас супроводжує удача в усьому, що стосується роботи і кар'єри. Любовні стосунки можуть зайти в глухий кут. Візьміть паузу і почекайте, поки емоції вщухнуть. Не приймайте сьогодні важливих рішень.

Діва

Чудовий день для реалізації потенціалу і професійних перемог. Досвід і знання допомагають орієнтуватися в ситуації. Добре складається командна робота. Вечір підходить для зустрічей із партнерами в неформальній обстановці.

Терези

На вас чекає приємний сюрприз. Жіноча половина може отримати дорогий подарунок. У любовних стосунках не варто стояти на місці. Беріть ініціативу у свої руки і отримаєте бажане.

Скорпіон

Час ухвалювати важливі рішення і змінювати життя на краще. Вдалим буде переїзд, шлюб. У сімейних пар вийде зачати довгоочікувану дитину. Ви можете помиритися з рідною людиною, якщо не будете скупитися на добрі слова.

Стрілець

Рекомендується зайнятися благоустроєм будинку. Можливо, варто зробити перестановку або купити нові штори. У суперечках не намагайтеся перемогти, можете зіпсувати стосунки з дорогою людиною.

Козерог

Можливі позитивні зміни у сфері фінансів і кар'єри. Вірте в успіх і рухайтеся до мети. У другій половині дня має відбутися важлива зустріч. Покажіть себе з кращого боку.

Водолій

Сьогодні буде складно дотримуватися розкладу. Усе дратує, викликає нудьгу. Краще провести день творчо. Дайте собі свободу, самовиражайтеся. Ефективно діють психологічні практики.

Риби

Можна просунути свої ідеї, стати лідером у колективі. Більше впевненості у собі. Підготуйте вагомі аргументи. День чудово підходить для спілкування, пошуку однодумців. Не виключено цікаві новини від друзів.

Вас також можуть зацікавити новини: