Гороскоп на серпень 2022 для Терезів / depositphotos.com

Згідно з даними езотериків, серпень приготував для Терезів величезну кількість цікавих подій. Планів та ідей буде настільки багато, що головне - не загубитися в них і навчитися концентруватися на важливому. Будьте обережні - в кінці місяця можливі проблеми через якихось родичів.

Раніше ми говорили про те, що приготував гороскоп для Діви на серпень 2022.

Гороскоп кар'єри на серпень 2022

Серйозних злетів в роботі для Терезів не передбачається - все буде йти своєю чергою, вам головне правильно розпланувати свої доходи і витрати. Творчим представникам знака буде щастити більше, ніж іншим, тому активно розвивайте галузь мистецтва.

Відео дня

Астрологи попереджають - можливі підступи і плітки з боку колег - менше діліться своїми планами з оточуючими. Намагайтеся не йти на поводі у конфліктів і не псувати взаємини з співробітниками або начальством. У цьому місяці фінансова ситуація буде стабільною, тому краще ніяких істотних придбань не робити.

Гороскоп кохання на серпень 2022

Атмосфера останнього місяця літа сприятлива для любовних справ - можна починати відносини, з'їжджатися або виходити заміж. Намагайтеся більше часу проводити з коханою людиною, займатися спільною справою і навіть затівати невеликі перестановки будинку - такий підхід зміцнить ваші взаємини.

Самотні Терези цілком можуть зустріти цікаву людину, головне - не пред'являти до неї занадто багато вимог. Відпустіть ситуацію - нехай все йде своєю чергою. В останніх числах місяця можливі скандали і непорозуміння, зірки рекомендують вирішувати такі ситуації за допомогою діалогу.

Гороскоп здоров'я на серпень 2022

Загальний стан здоров'я буде задовільним, але намагайтеся не навантажувати організм і стежити за опорно-руховим апаратом - активні фізичні навантаження заборонені. Якщо хочете займатися спортом, то вибирайте йогу, фітнес або плавання.

У другій половині місяця можливі стреси і проблеми з психікою - уникайте негативних людей і емоційно важких ситуацій. Пийте чаї з ромашкою або м'ятою, висипайтеся, частіше гуляйте на свіжому повітрі. Якщо у вас є хронічні захворювання - не лінуйтеся відвідати лікаря.

Вас також можуть зацікавити новини: