Для знаків Зодіаку підібрали породи собак / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Для знаків Зодіаку підібрали породи собак, які тими чи іншими особливостями відображають їх дух. Читайте далі, щоб дізнатися, яка порода підходить вашому знаку.

Овен - Карельська ведмежа собака

Овен знайде спільну мову з цією породою, яка, як відомо, вступає у бійки з тваринами, набагато більшими за їхній власний розмір. Карельські ведмежі собаки, як і Овни, люблять виклик.

Тілець - Англійський бульдог

Якщо ви загуглите "яка собака найкраще підходить для того, щоб подрімати з вами?", англійському бульдогу немає рівних. І якщо ви ця сама людина, яка таке гуглить, ви, ймовірно, Тілець.

Відео дня

Близнюки - Такса

Допитливі до безрозсудності, голосні і такі, що здатні потрапляти у неприємності та уникати їх, такси є ідеальним доповненням до цього мінливого повітряного знаку.

Рак - Кінг-чарльз-спанієль

Рак шукає у собаці те, що йому завжди було потрібно в іншій людині; здатність інтуїтивно відчувати, передбачати і заспокоювати постійно мінливий настрій цього водного знака. Немає породи, більш підходящої для цього завдання, ніж кінг-чарльз-спанієль. Ніжні і ласкаві, вони люблять свого опікуна і схильні до легкої активності або безжальної ліні.

Лев - Родезійський риджбек

Леви бачать гідного суперника в особі величного і ласкавого родезійського риджбека. Як і леви, вони відомі своєю шерстю і спочатку їх розводили через здатність полювати на царя звірів, що робить їх грізними домашніми тваринами для гордості левів.

Дева - Ксолоітцкуінтлі

Найкращі породи для цього знака однаково розумні та гіпоалергенні. Пудель - очевидний вибір, але старовинний та елегантний ксолоітцкуінтлі також відповідає усім вимогам.

Терези - Афганський хорт

Терези є природженими аристократами, і, мабуть, немає більш красивої і аристократичної собаки, ніж афганська. Це хорти, виведені для полювання та переслідування здобичі. Терези, що володіють музичними нахилами, відомі хтивістю і ухильністю, напевно можуть знайти спільну мову з цими собаками.

Скорпіон - Угорський пулі

Коли Скорпіони спілкуються з собаками, їм найкраще вдається жити з породою, яка настільки ж своєрідна і прониклива, як і вони самі. Угорський пулі прекрасно підходить. Ці собаки неймовірно розумні, спритні та віддані, що дозволяє їм швидко вчитися. При цьому їм потрібна тверда, але справедлива рука.

Стрілець - Австралійська вівчарка

Ці собаки, як і ті, хто народився під знаком Стрільця, мають ковбойську енергетику. Безрозсудно оптимістичні та шалено допитливі, і собаки, і лучники кидаються в гори, коли веселощі закінчуються. Стрільці - оптимісти, і ці вічно життєрадісні собаки їм точно підходять.

Козеріг - Чау-чау

Козероги привносять у Зодіак серйозну батьківську атмосферу. Хто може краще йти поруч з ними, ніж величний чау-чау? Вони гідні, серйозні та відчужені. Їхні відмінні риси включають нахмурений, снобістський вираз обличчя і ходу на прямих ногах.

Водолій - Грейхаунд

Стильний і стійкий, з інопланетною привабливістю, Водолій зустрічає гідного суперника у грейхаунді. Ці собаки виглядають як сучасні меблі середини століття, і їх шанують як за величну естетику, незалежний темперамент, так і за смертельну трудову етику. Водолії будуть поважати і бачити своє відображення у відчуженій автономії цієї породи.

Риби - Ірландський вовкодав

Керовані Нептуном, Риби сильно схиляються до мрій, а ірландський вовкодав - це порода собак, яка надихнула кількох письменників на готичні романи. Ця благородна собака регулярно шукає тварин для емоційної підтримки, так само як і Риби постійно шукають таких людей.

Вас також можуть зацікавити новини: