Жінки-одиначки за знаком Зодіаку / kadinim.com

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, яким частіше за інших не щастить у романтичних стосунках з різних причин. Хто ці одиначки і чому все так - читайте далі.

Риби

Це дуже відповідальний знак Зодіаку, який звик все вирішувати і за себе, і за партнера. Сильній половині людства дуже не подобається, коли жінки відкрито ухвалюють за них рішення. Найчастіше у них це викликає злість і бажання втекти. Під таким тиском навряд чи вам вдасться щось отримати від партнера. Тому вони втікають від жінок-Риб і, як правило, вже не повертаються.

Близнюки

Під час цукерково-букетного періоду жінки-Близнюки дуже легкі на підйом і веселі. Чоловікам комфортно перебувати поруч з ними. Ось тільки, коли справа доходить до сімейних стосунківі побуту, представниці цього зодіакального сузір'я починають нудьгувати і докучати чоловікові претензіями і докорами. А, як відомо, чоловіки "гинуть" через докори, втрачають свою чоловічу силу.

Відео дня

Стрілець

Насправді, жінки-Стрільці дуже приваблюють чоловіків, вони до них тягнуться. Однак у них є один "мінус". Жінки, народжені під цим знаком Зодіаку, зовсім не визнають побут. Вони не будуть готувати, прати, прибирати. Якщо чоловік погодиться взяти цю роль на себе - буде їм щастя, а якщо ні - то підсумок таких стосунків очевидний.

Нагадаємо, фортуна буде на стороні цих знаків Зодіаку весь січень.

Вас також можуть зацікавити новини: