Названо топ - 3 Зодіаку, які вірять у прикмети найбільше / Фото - depositphotos.com 

Деякі люди характеризуються особливою тривожністю щодо прикмет і забобонів. Астрологи виділяють три основних знаки, яким властиві забобони. 

Риб

У більшості життєвих ситуацій риби покладаються на свою інтуїцію, приймаючи якісь важливі рішення. Рибам властиво вірити в астрологію, нумерологію, бути уважними до дрібниць. Саме цим обумовлено і те, що якщо щось виходить з-під контролю, представники цього знака починають нервувати, гніватися, тривожитися, шукати пояснення в колишніх знаках і прикметах. 

Відео дня

Близнюки

Сам по собі цей знак у багатьох питаннях дуже нестійкий - в один час Близнюки можуть бути сміливими і рішучими, проте знаки, випадковості і прикмети - це те, у що вони вірять і можуть змінювати свої плани через свої забобони. Це не погано, але і не завжди добре. Близнюки - такі люди, які точно не будуть планувати важливі справи, якщо їм дорогу перебіг чорний кіт. 

Скорпіон

Скорпіони звикли не довіряти. Саме Скорпіони схильні сумніватися часом навіть в найближчих людях, особливо, якщо бачать до цього якісь передумови у вигляді сторонніх знаків. Скорпіони переконані, що потрібно знати всі забобони, адже вони дуже бояться накликати на себе біду.

Нагадаємо, раніше відомий астролог Анжела Перл відповіла на питання, коли закінчиться війна в Україні 2022. За її словами, зрушення почнуться з 12 квітня.

Вас також можуть зацікавити новини: