Яким знакам Зодіаку пощастить 27 квітня - 3 травня / kadinim.com

Починається новий тиждень, на якому почнеться останній місяць весни. Для багатьох знаків Зодіаку цей період буде доленосним і яскравим.

Прислухайтеся до порад астрологів, щоб зробити цей час, з 27 квітня по 3 травня, вдалим, пише SlovoFraza.

Читайте такожАстролог назвала знаки Зодіаку, на яких у травні чекає велике везіння

Відео дня

Лев

Цей тиждень має бути присвячений пошукам або зміцненню кохання. Особливо романтичними днями стануть п'ятниця і субота. Планети та зірки в цей період будуть в кращому положенні для флірту, побачень, знайомств та освідчень. Це досить вдалий тиждень в цілому, але каменем спотикання для Левів може стати надмірна самовпевненість.

Діва

У період з 28 по 30 число на Дів чекає вкрай сприятливий період. Астрологи рекомендують запланувати всі найважливіші справи й зустрічі саме на це час, щоб підвищити шанси на успіх. Інформаційні потоки стануть більш потужними, тому можна буде зайнятися навчанням, пошуками нових менторів та наставників.

Скорпіон

Вихідні обіцяють бути дуже яскравими та насиченими, як і вівторок та середа. У ці дні на Скорпіонів очікують приємні сюрпризи, везіння в любовній сфері та підвищений запас сил. Цього тижня можливі доленосні зустрічі, які принесуть в життя представників цього знаку більше емоцій, щастя та везіння.

Раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, на яких у травні чекають великі труднощі. Серед них — Овен, Близнюки, Лев і Скорпіон.