Астрологічний прогноз закликає порадіти за Тельця / tv.ua

Останній місяць весни таїть в собі безліч прекрасних сюрпризів, які сподобаються зодіакальним представникам.

Астрологи готові вказати на знаки Зодіаку, для яких в кінці травня почнеться біла смуга, пише slovofraza.

Телець

Читайте такожВитончені Діви і пристрасний Скорпіон: астролог розповіла про якості знаків Зодіаку у коханні та сексіАстрологічний прогноз закликає порадіти за Тельця, для якого кінець травня перетвориться на суцільну білу смугу удачі. Це неймовірно сприятливий для вас період, коли вийде вибратися зі звичної шкаралупи зони комфорту і відправитися назустріч пригодам. По суті, у вас є шанс досягти успіху у всіх сферах життя. Телець в короткі терміни зуміє домогтися багато чого на професійному поприщі, зустріти другу половинку, поліпшити стосунки в сім'ї, монетизувати хобі і просунутися у творчості. Причому можна розвиватися паралельно в декількох сферах. У вас точно все вийде, тому що гороскоп нагородив примітним енергетичним запасом. Потрібно лише не відволікатися на сторонні фактори і зосередитися на бажаному.

Відео дня

Терези

Травень стане неймовірно прибутковим місяцем для знака зодіаку Терези. Складається враження, що гроші буквально переслідують вас. Це проявиться в нових ділових пропозицій і перспективних контрактах, виявленні додаткових джерел пасивного доходу і навіть банальній знахідці великої суми на вулиці. При цьому гороскоп закликає вас не намагатися підвищувати завантаженість на роботі. Удача на вашому боці і багато бонуси отримаєте просто так. Тому немає сенсу викладатися на роботі і максимально брати завдання на вихідні. Подібні рішення призведуть лише до погіршення стану здоров'я і сварок в сім'ї. Тому шукайте розумний баланс між роботою і відпочинком.

Читайте такожЯк залучити гроші на молодик 22 травня: прикмети і повір'яСкорпіон

З перших травневих днів Скорпіон відчував, що доля веде його до чогось хорошого і ось в кінці місяця ви, на щастя, ступите на білу смугу удачі. Це прекрасний період, тому що ваш настрій повністю збігається з можливостями. Зодіакальний представник наповнений силами і впевненістю в собі, тому відчуває, що зуміє згорнути гори. Вважайте, що в кінці травня настає ваш зоряний час, коли Скорпіон здатний стрімко просунутися по всім сферам життя. Вам щастить на роботі, тому що готові викладатися максимально і домагатися бажаного. Посилюється і ваша привабливість, яка притягне потрібної людини і дозволить створити нові романтичні відносини.

Риби

Немає нічого дивного в тому, що знак зодіаку Риби в кінці травня ступить на білу смугу. Річ у тому, що ви народилися щасливчиком, і доля часто обдаровує вас різними подаруночками і бонусами. Не обійде вас ця доля і в останній місяць весни, коли Всесвіт не тільки змінить реальність навколо, але і допоможе зодіакальному представнику трансформуватися внутрішньо. B травні ви можете кардинально змінити життя. Наприклад, вийде перейти на іншу роботу, зайняти високооплачувану посаду або ж повністю змінити професію. Деякі Риби наважаться переїхати або змінити коло спілкування. Гороскоп закликає слідувати за підказками від інтуїції, яка допоможе прийняти правильні рішення.