У період сонячного затемнення багато проблем Левів спливуть на поверхню, як би вони не намагалися їх заховати / фото ua.depositphotos.com

Езотерики розповіли, що в день Сонячного затемнення, яке настане 14 жовтня, життя представників двох знаків Зодіаку може перевернутися з ніг на голову. Від них відвернеться удача. Кому готуватися до проблем і як пережити удар - читайте нижче.

Лев

У період Сонячного затемнення багато проблем Левів спливуть на поверхню, як би вони не намагалися їх заховати. До вашого життя може увірватися ураган з невдач, про везіння можна і не мріяти. Цей день може багато чого змінити у вашому житті.

Езотерики радять всерйоз задуматися про переоцінку цінностей. Постарайтеся знайти новий життєвий орієнтир і почніть все з чистого аркуша. Впоратися з проблемами буде складно, але шанси у вас є.

Відео дня

Скорпіон

Сонячне затемнення, як вважають езотерики, серйозно похитне самолюбство Скорпіонів. Вам доведеться зрозуміти, що центром Всесвіту точно є не ви. Це усвідомлення буде максимально неприємним.

У період затемнення люди починають сваритися і сильно злитися через найменшу дрібницю. Намагайтеся тримати себе в руках і не зриватися на оточуючих. Не варто вихлюпувати негатив на тих, хто на це зовсім не заслуговує.

Нагадаємо, раніше тарологи розповіли, що три знаки Зодіаку стануть найщасливішими вже скоро. Їхнє життя перетвориться на свято.

Вас також можуть зацікавити новини: