Левам не варто приносити себе в жертву / фото ua.depositphotos.com

У неділю, 2 квітня, Терезам варто побоюватися солодких промов, хтось спробує їх обдурити. А Риби знайдуть небувале щастя, вони злетять на сьоме небо. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку - читайте в гороскопі нижче.

Овен

Овнам варто запастися терпінням. Доля готує для вас непрості випробування, постарайтеся не влаштувати істерику. Крім цього, Овнам варто віддалитися від сумнівних знайомих, вони спробують вас образити.

Телець

Тельці потребують відпочинку. Відмовтеся від походу в гості і гучних вечірок. Проведіть час в тиші, самотність допоможе вам упорядкувати думки.

Відео дня

Близнюки

Близнюкам варто обміркувати свої рішення. Можливо, ви занадто поспішаєте і допускаєте помилки, які потім принесуть чимало бід. Переконайтеся в тому, що чините правильно.

Рак

Карти Таро обіцяють Ракам бажання спалити мости. Ви втомилися від минулого і намагаєтеся позбутися неприємних спогадів. Однак не перестарайтеся, ви можете відмовитися не тільки від поганого, а втратити ще й щось гарне.

Лев

Левам не варто приносити себе в жертву. В першу чергу, думайте про свої інтереси і не дозволяйте оточуючим вами маніпулювати. Іноді потрібно розставити межі.

Діва

2 квітня Діви отримають шанс поліпшити своє життя. Однак представники цього знака настільки сильно хандрять, що можуть упустити рідкісну можливість. Візьміть себе в руки і постарайтеся не сумувати.

Терези

У неділю Терезам варто проявити максимальну обережність. Вас спробують обдурити. Не довіряйте людям, в цей день варто покладатися лише на себе і вірити тільки своєму розуму.

Скорпіон

На Скорпіонів чекає непростий іспит. Доля вирішила перевірити вас на міцність, будьте готові до випробувань. У вас все вийде, попереду тільки хороші події.

Стрілець

Карти Таро обіцяють Стрільцям перемогу. Ви можете довести свою правоту в непростій суперечці або ж поставити на місце свого кривдника. Однак не варто задирати ніс, мало хто оцінить ваші хвастощі.

Козоріг

У життя Козерогів увірвуться пригоди. Ви засиділися на одному місці, а нині на вас чекають події, які не дадуть сидіти на одному місці. Не лінуйтеся, дійте.

Водолій

Водоліям випав шанс зустріти свою любов. Ви можете познайомитися з людиною, яка подарує щастя і буде дуже багато для вас значити. Впустіть кохання у своє життя.

Риби

Карти Таро обіцяють Рибам успіх. Вони зуміють вийти сухими з води і будуть на сьомому небі від щастя, коли зрозуміють, що всі біди минули. Однак не забудьте винести з усіх цих подій важливий урок. 

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, що тільки два знаки Зодіаку розбагатіють вже скоро.

Вас також можуть зацікавити новини: