Леви зможуть по-новому поглянути на людей / фото ua.depositphotos.com

У п'ятницю, 3 березня, Терезам варто чекати на диво. А ось Скорпіонам варто готуватися до гіршого, на них можуть чекати розчарування. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку - читайте нижче.

Овен

На Овнів чекає гарна новина. Ваша давня проблема може раптово вирішитися. Не обійдеться без допомоги кращого друга.

Телець

Тельцям варто взяти вихідний і залишитися наодинці зі своїми думками. Карти Таро обіцяють цьому знаку цікаві роздуми, вас може осяяти натхнення.

Відео дня

Близнюки

Близнюки можуть втратити гроші. Відмовтеся від спонтанних покупок і уважно стежте за своїм гаманцем. Ви ризикуєте залишитися без своїх заощаджень, якщо не почнете зважувати свої рішення.

Рак

Карти Таро обіцяють Ракам приємний сюрприз. Можливо, вас здивує друга половинка. Якщо ж у Раків немає партнера, то в цей день вони можуть його зустріти.

Лев

3 березня Леви зможуть по-новому поглянути на людей, що їх оточують. Ви будете неймовірно проникливими і зможете дізнатися секрет, який від вас всі приховували. 

Діва

Дівам варто зайнятися домашніми справами. Задумайтеся про ремонт або покупку нових меблів. Вам потрібно освіжити свій простір.

Терези

Неймовірний день чекає на Терезів. Поцілунок удачі принесе вам багато приємних сюрпризів. Скористайтеся всіма шансами, які для вас підготувала доля.

Скорпіон

Скорпіонів може зрадити найкращий друг. Можливо, ви занадто довіряли людині, яка вас просто використовував.

Стрілець

Карти Таро обіцяють Стрільцям спокійний день. Ви можете провести його в колі своєї сім'ї і на якийсь час забути про всі справи.

Козоріг

На Козерогів чекає непросте завдання. Вам доведеться вирішувати не тільки свої проблеми. Не відмовляйте в допомозі тим, хто про це попросить.

Водолій

Водолії ризикують сильно посваритися зі своїми друзями. Ви часто говорите, не обмірковуючи своїх слів. Це сильно ображає оточуючих.

Риби

Рибам доведеться попрацювати над собою. Вам варто відмовитися від шкідливих звичок і присвятити цей день не розвагам, а важливим справам.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, що тільки два знаки зодіаку Заживуть як у казці вже цієї весни.

Вас також можуть зацікавити новини: