Ракам варто завершити всі важливі справи / фото ua.depositphotos.com

Тарологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 11 серпня. Терези отримають подарунок від Всесвіту, а Овнам доведеться несолодко, їх може боляче вдарити бумеранг долі. Що чекає на інші знаки Зодіаку - розповість таро-гороскоп на п'ятницю.

Овен

Овнам доведеться розплачуватися за свої помилки. Вас може боляче вдарити бумеранг, а тому готуйтеся збирати каміння. Якщо ж ви не "грішили" у минулому, то усі біди обійдуть вас стороною.

Телець

Тельцям варто наважитися на сміливий крок. Можливо, ви давно хотіли зізнатися у почуттях людині, яка вам подобається. Наберіться сміливості і скажіть усе, що думаєте.

Відео дня

Близнюки

Тарологи вважають, що Близнюкам можна зайнятися своїми справами, ігноруючи проблеми оточуючих. Часом варто думати про себе, а ви нерідко жертвуєте інтересами заради чужих бажань. Поставте себе на перше місце.

Рак

11 серпня Ракам варто завершити всі важливі справи. Проведіть зустрічі і не забудьте про те, що ви комусь пообіцяли у минулому. Не бійтеся ухвалювати сміливі рішення, все вийде.

Лев

Тарологи радять Левам задуматися про створення родини. Вам варто осісти та знайти тиху гавань. Якщо ж у вас вже є сім'я, обов'язково приділіть їй час.

Діва

Діви зуміють вийти сухими з води. Вас спробують підставити і зробити у чомусь винними. Однак ви знаєте, що все це лише підступи ворогів, які намагаються вам насолити.

Терези

Тарологи обіцяють Терезам незабутній подарунок від Всесвіту. Ви отримаєте шанс почати нове життя, відкинувши всі сумніви. Однак задумайтеся, когось з вашого оточення потрібно залишити в минулому.

Скорпіон

Скорпіони зуміють налагодити контакт з оточуючими. Не бійтеся ділитися своїми думками і давати поради. Хтось потребує вашої підтримки.

Стрілець

У п'ятницю Стрільцям не потрібно думати про щось серйозне. Ви не готові до ривка вперед, а тому перечекайте період застою, займаючись улюбленими справами. Гуляйте, дивіться фільми або ж проведіть час з коханими.

Козоріг

Козерогам карти Таро обіцяють події, які багато змінять. Можливо, вам знадобиться підтримка друзів. Не бійтеся турбувати їх своїми дзвінками, вони вас завжди вислухають.

Водолій

У п'ятницю Водолії вирушать до іншого міста. Вам можуть запропонувати відрядження або ж переїзд на тривалий період. Якщо ви готові ризикувати - погоджуйтеся.

Риби

Цього дня Риби насолодяться результатами своїх старань. Усі ваша праця окупиться, можете у цьому не сумніватися. А тому насолоджуйтеся і не думайте про погане.

Вас також можуть зацікавити новини: