На тижні з 14 по 20 листопада Дівам пощастить у роботі та творчості / фото ua.depositphotos.com

Тиждень з 14 по 20 листопада може стати доленосною для жінок, народжених під певними знаками Зодіаку. Романтика, небувалий успіх на роботі, гарні новини і просто приємні емоції - доля приготувала чимало сюрпризів. 

Яким знакам Зодіаку пощастить на цьому тижні - розповість жіночий гороскоп на тиждень з 14 по 20 листопада. Астрологи радять не боятися удачі, але і не втрачати голову від щастя.

Телець

Новий тиждень принесе вам шанс налагодити стосунки з родичами. Жінкам-Тельцям можна навіть трохи "побешкетувати", зірки будуть прихильні до вашої легковажності. Вітер змін принесе вам чимало сюрпризів.

Відео дня

Рак

Жінкам, які народилися під цим знаком Зодіаку, неймовірно пощастить у коханні. 16 і 17 листопада - пік вашої удачі, беріть від життя сповна, не бійтеся помилитися і насолоджуйтеся славою.

Лев

Удачі в коханні будуть "переслідувати" і Левів. Зірки подарують вам нові знайомства. Самотні жінки зможуть закрутити роман, а ті, у кого вже є друга половинка, будуть купатися в ласці. 

Діва

На тижні з 14 по 20 листопада Дівам пощастить в роботі і творчості. Також варто зайнятися своїм здоров'ям, зірки схильні до омолодження, лікування і косметичних процедур.

Скорпіон

Жінки, що народилися під цим знаком, отримають шанс провести час наодинці з собою. Відпочиньте від людей на початку тижня, наберіться сил. До кінця тижня ви отримаєте гарні новини і зможете змінити своє життя на краще.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, яким знакам Зодіаку не пощастить на всіх фронтах.

Вас також можуть зацікавити новини: