Овнам доведеться зіткнутися з серйозними проблемами / фото ua.depositphotos.com

Не всім знакам Зодіаку гороскоп обіцяє удачі і приємні емоції. Тиждень з 14 по 20 жовтня буде непростим для жінок, які народилися під певним знаками. 

Кому не пощастить і як впоратися з проблемами, повідає новий жіночий гороскоп на наступний тиждень.

Овен

Овнам доведеться зіткнутися з серйозними проблемами. Жінки, народжені під цим знаком Зодіаку, будуть змушені "залягти на дно". Не робіть важливих рішень і постарайтеся уникнути конфліктів до п'ятниці.

Відео дня

Терези

Невдача буде переслідувати вас весь тиждень. Не намагайтеся домогтися успіхів на роботі і не просіть підвищення, найближчим часом такі прохання можуть привести лише до конфлікту з керівництвом. Спробуйте зайнятися самопізнанням, уникайте конфліктів і побільше відволікайтеся від негативу.

Стрілець

Жінки, народжені під цим знаком Зодіаку, повинні бути дуже обережними в середу. Спробуйте оточити себе чесними людьми, яким ви можете довіряти. Терезів може переслідувати тривога і паніка, а тому не залишайтеся наодинці зі своїми думками.

Козоріг

Тиждень з 14 по 20 жовтня стане для Козерогів ще тим випробуванням. Не намагайтеся втекти від проблем, навчиться з ними боротися. Не бійтеся давати ворогам відсіч, а до четверга всі негаразди почнуть зникати, до вихідних тотальна невдача зміниться спокоєм.

Нагадаємо, раніше астрологи повідомили, які знаки зодіаку "озолотить" молодик у Стрільці 24 листопада.

Вас також можуть зацікавити новини: