Потрібно бути готовими до будь-яких злочинних ініціатив диктаторського режиму, додала астролог / фото ua.depositphotos.com

Весь грудень 2022 року і початок 2023-го не будуть легкими. На послаблення в геноциді Росії проти України навряд чи варто чекати до середини березня: буде холодно, тривожно, будуть втрати. Найближчими днями особливо важкою ситуація буде до повного місяця 8 грудня.

"Сатурн втретє пройде по Місяцю гороскопу України (27.12.22 - 6.01.23). Поки він не вийде з цього з'єднання, ми будемо в суворій і холодній реальності з відчуттям безпросвітності та відсутності допомоги згори", – прогнозує астролог і таролог Ірина Звягіна.

При цьому вона вказала на ризик того, що Росія хоче не тільки зруйнувати енергосистему України, а й позбавити її системи зв'язку та логістики.

Відео дня

"Зробивши інгресію в знак Овна (20 грудня), Юпітер відкриє шлях для нових змін у світі, додасть планам експансивного розмаху, посилить амбіції лідерів. Це як підготовка до сходу лавини, але зірветься вона, швидше за все, в середині січня", – зазначила астролог.

Також Звягіна попередила, що з 2 грудня до 11 січня потрібно бути готовими до будь-яких злочинних ініціатив диктаторського режиму, як у зовнішньому світі, і в першу чергу, у війні з Україною, так і у внутрішніх процесах.

Раньше астролог Дмитро Уарнус назвав місяць, коли війна в Україні зійде нанівець.

Вас також можуть зацікавити новини: