Визначено породи кішок, які найкраще підійдуть тому чи іншому знаку Зодіаку / pixabay.com

Астрологи назвали породи кішок, які найкраще відповідають характеру того чи іншого знака Зодіаку, пише yourtango.com.

Овен - бенгальська

Бенгальська порода кішок - чудова порода для Овнів, тому що вона розділяє деякі з їхніх найважливіших якостей. Ці кішки енергійні та заповзятливі, що відповідає способу життя Овна. Крім того, вони так само сміливі та впевнені в собі.

Тілець - гімалайська

Гімалайська кішка прекрасно підійде Тільцю. Як і представники цього знака, вони люблять комфорт і розкіш, а також вважають за краще залишатися вдома. Вони люблять приємну, спокійну обстановку і красиві, що особливо важливо для Тільців, оскільки ними керує планета Венера.

Відео дня

Близнюки - сіамська

Близнюки люблять спілкування, як і сіамські кішки. Вони відомі тим, що "озвучують" своїм власникам те, що вони хочуть. Сіамські кішки люблять людей і дуже розумні, що ідеально підходить Близнюкам.

Рак - нібелунг

Ці кішки відомі своєю відданістю і співпереживанням. Як і Раки, вони процвітають у стабільному і люблячому середовищі. Іноді їм може знадобитися час, щоб звикнути до нових людей і вийти зі своєї шкаралупи.

Лев - абіссинська

Абіссинська порода кішок добре підходить Леву, тому що вона любить увагу та бути в центрі подій. Абіссинці спортивні та завжди готові до ігор й розваг. Це дуже розумна порода кішок, яка не терпить нудьги.

Діва - британська

Британські кішки дуже добре поєднуються з Дівами. Ця порода доброзичлива, ласкава, відмінний компаньйон незалежно від того, є у вас діти чи ні. Вони врівноважені та надзвичайно віддані.

Терези - регдолл

Регдолл - ідеальна кішка для Терезів. Як і Терези, вони ласкаві, доброзичливі, товариські, спокійні та грайливі. У котячому світі вони відомі як ніжні гіганти. Красиві з м'якою шубою і вражаючими блакитними очима. Терези це обов'язково оцінять.

Скорпіон - бірманська

Як і Скорпіон, бірманські кішки відомі своєю відданістю і тісно прив'язані до своєї людини. Вони можуть з підозрою ставитися до нових людей, яких зустрічають, але, щойно вони довіряться вам, стануть теплішими, що властиво і Скорпіонам. Якщо ви ставитеся до них добре, вони ніколи не покинуть вас.

Стрілець - турецький ван

Турецький ван, також відомий як "плаваючий кіт", - ідеальна кішка для Стрільців. Вони люблять природу, веселощі, ігри та пригоди. Вони дуже активні, і рівень їхньої енергії повинен добре відповідати інтересу до життя Стрільців.

Козеріг - російська блакитна

Російські блакитні мають добре підійти Козерогу, оскільки вони відомі своїм розумним, але стриманим характером. Вони невимушені, царствені і, по суті, домосіди.

Водолій - сфінкс

Ідеальною кішкою для Водолія може бути тільки сфінкс. Вони єдині у своєму роді. Відсутність волосся виділяє їх як щось вельми незвичайне, і вони відомі своєю типово екстравертною поведінкою. Це одні з найбільш схожих на собак кішок, які часто зустрічають свого господаря біля дверей, коли той приходить додому.

Риби - мейн-кун

Мейн-кун доброзичливий, товариський і спокійний, що добре підходить Рибам. Мейн-куни відомі своїм співчуттям. Ці кішки часто сертифіковані як кішки-терапевти, які відвідують тих, хто перебуває в лікарнях і будинках для літніх людей.

Вас також можуть зацікавити новини: