25 грудня Діви будуть оточені турботою і ласкою / фото ua.depositphotos.com

У неділю, 25 грудня, Водоліям випаде рідкісний шанс заробити величезну суму. А ось Близнюкам варто готуватися до біди, в їхньому житті може наступити чорна смуга. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку - читайте в гороскопі від УНІАН.

Овен

Овнам пощастить провести цей день без зайвої метушні. Задумайтеся про ремонт, присвятіть свій вільний час створенню затишку в "гніздечку".

Телець 

На Тельців чекає подорож. Ви зможете забути про всі проблеми і розслабитися, змінивши обстановку. Не забувайте про друзів, розділіть приємні моменти з ними.

Відео дня

Близнюки

Близнюкам варто готуватися до поганих подій. Карти Таро попереджають, що велике горе може прийти у ваше життя. Намагайтеся уникати небезпечних ситуацій та скандалів.

Рак

У неділю Ракам краще присвятити день роботі і не відволікатися на дрібниці. Зосередьтеся на кар'єрі, перед вами відкриються нові можливості.

Лев

Карти Таро обіцяють Левам приємні покупки. Не шкодуйте на себе грошей і поновіть гардероб. Однак не забувайте про тих, хто потребує допомоги. Благодійність ніхто не відміняв.

Діва

25 грудня Діви будуть оточені турботою і ласкою. Присвятіть день романтиці, насолоджуйтеся теплими моментами.

Терези

Терези зможуть помиритися з людиною, яку вони колись образили. Визнайте свої помилки і навчіться шукати компроміс.

Скорпіон

У неділю Скорпіони ризикують сильно посваритися з колегами. Постарайтеся тримати язик за зубами і не кажіть зайвого. Карти Таро радять Скорпіонам обмірковувати кожне слово.

Стрілець

На Стрільців чекає хороший день. Вам пощастить в особистому житті, але і начальство не обділить вас похвалою. Однак не варто зазнаватися, заздрісники можуть нашкодити Стрільцям.

Козоріг

Козерогам варто набратися терпіння. Настирливі люди будуть "атакувати" вас безглуздими порадами і розмовами. Однак не варто нікому грубити, просто уникайте спілкування з такими людьми.

Водолій 

Водоліям карти Таро обіцяють небувалий успіх. Гроші будуть сипатися з небес, ви зможете зірвати куш у вигляді великої премії або ж отримати приємний подарунок від щедрої людини.

Риби

Рибам не варто зациклюватися на минулому. Карти Таро обіцяють вам нові приємні враження, які затьмарять негативні спогади. Не бійтеся чогось нового, небезпеки в цьому немає.

Раніше астрологи озвучили гороскоп для Тельця на січень 2023. Зірки радять не приймати поспішних рішень, не згортати гір і не метушитися. 

Вас також можуть зацікавити новини: