Гороскоп Телець у січні 2023 - що обіцяють зірки / фото ua.depositphotos.com

У Тельців у січні 2023 все може бути неоднозначно, а може і навпаки - розмірено та гармонійно. Зірки радять не приймати поспішних рішень, не рушити гори й не метушитися. Залишайтеся холоднокровними в будь-якій ситуації, або хоча б постарайтеся. 

Гороскоп кар'єри на січень 2023

У січні 2023 Тельцям потрібно спочатку добре відпочити, а потім добре попрацювати. Під час новорічних канікул варто відновити сили, а вже після свят приступати до роботи. Тільки без фанатизму: не поспішайте, не приймайте похапцем важливих рішень, будьте спокійні та пам'ятайте, що краще - ворог хорошого.

У той же час січень 2023 для Тельця - це відмінний час для кар'єрного росту. У другій половині місяця зірки обіцяють зміни, які допоможуть підвищитися на посаді.

Відео дня

З фінансами у вас в січні все буде в порядку, якщо ви спочатку будете думати, а потім робити. Будь-які грошові операції цього місяця можуть бути ризикованими.

Гороскоп кохання на січень 2023

Любовний гороскоп на січень 2023 у Тельців неоднозначний. Холостим Тельцям зірки пророкують випадкову зустріч з колишніми - краще б ви з ними не зустрічалися. Не ведіться на провокації і уникайте "гострих кутів". Та й навіщо вам колишні - ви і так будете користуватися популярністю у протилежної статі. Нарешті серед усіх своїх шанувальників і прихильниць ви зможете визначити героя свого роману.

У сімейних Тельців січень 2023 року - це спокійний місяць. У вас повна гармонія з вашою другою половинкою, про яку не варто забувати, якщо раптом захочеться романтики на стороні. 

Гороскоп здоров'я на січень 2023

У січні у Тельців не буде проблем зі здоров'ям, кажуть астрологи. Але зміцнювати імунітет все-таки потрібно - віруси не дрімають. Приділіть більше уваги спорту, тільки не екстремальному - є ймовірність отримати травму. Але ось покататися на лижах або сходити на каток сходити можна - до речі, можете взяти з собою Овна, йому теж зірки "прописали" катання на ковзанах. 

Вас також можуть зацікавити новини: