Ворожіння на Великдень /ua.depositphotos.com

Незважаючи на негативне ставлення Православної церкви до обрядів і ворожінь, великодні ритуали дозволені для християн. УНІАН зібрав найпопулярніші ворожіння у ніч на Великдень і під час служби. Вони відкриють завісу в майбутнє: розкажуть про судженого, відносини з коханими, допоможуть загадати примноження грошей і дізнатися долю.

Раніше ми писали про те, як в церкві на Великдень захиститися від наврочіння.

Пасхальні ворожіння на любов, судженого, багатство

Містичні ворожіння на любов

Відео дня

Дівчатам, які мріють дізнатися про взаємність почуттів обранця, можна провести ворожіння на церковній атрибутиці. На пасхальній службі придбайте дві свічки і підійдіть до ікони Богородиці. Загадайте, яка уособлює вас, а яка - коханого. Поставте обидві свічки біля образу і підпаліть. Потім спостерігайте за полум'ям:

  • вогні яскраві, без потріскування - почуття взаємні, доля зведе вас разом;
  • одна свічка згасла швидше - любов цієї людини сильніша;
  • полум'я згасло після запалення - майбутнє не знаменує бути разом;
  • Свічка чадить або тріщить гніт - на шляху вашого щастя багато перешкод, можливо виною суперниця;
  • з'явився восковий наліт - почуття взаємні, але відносинам не бути.

До речі, такий ритуал вважається найбільш популярним на Великдень.

Ворожіння на Великдень на судженого

Щоб дізнатися більше про майбутнього чоловіка, ввечері на Великдень вирушайте до найближчого водоймища. Уважно подивіться на водну гладь, сконцентруйтеся на бажанні побачити коханого. Через деякий час суджений з'явиться у відображенні.

Тільки не піддавайте себе небезпеці. Якщо річка або озеро знаходиться в пустинному місці, краще замінити ритуал на не менш цікавий. Увечері перед святою ніччю поставте під ліжко (або біля неї) блюдце з невеликою паскою. Перед сном скажіть заклинання:

Суджений-ряджений, приходь до мене уві сні, будемо їсти Великдень

Чоловік із сновидінь і стане майбутнім обранцем.

Великодні обряди на багатство

Якщо ви хочете дізнатися, чи буде рік благополучним для поліпшення стану бюджету та які можливості відкриються для стабільного фінансового становища, пропонуємо провести простий ритуал на гроші. Як це зробити:

  • візьміть кілька монеток різного номіналу;
  • помістіть до невеликого мішечка з крупою;
  • зранку наберіть жменю крупи і пересипте її до зручної ємності.

Подивіться, якого номіналу монети трапилися. Великі - ваше фінансове становище покращиться і стане більш стабільним. Дрібні - будьте пильні до свого бюджету та виважено ухвалюйте рішення про оформлення кредитів.

Ворожіння на пасхальній атрибутиці

Прикмети і ворожіння на Великдень здійснюються і за допомогою головних героїв свята - великодніх яєць та пасок. Найпоширеніші та перевірені залишаємо у нашій добірці:

  • Ворожіння на пасхах. Перед випіканням пасок загадайте на кожну певного члена сім'ї або близьку людину. Після приготування форма пасок покаже їх долю. Наприклад, рівний і акуратний великодній хліб знаменує початок вдалого періоду. А тріснутий верх попереджує про можливі неприємності та хвороби.
  • Ворожіння на пасхальних яйцях. Цей ритуал підходить для незаміжніх дівчат, оскільки розповість про швидкий шлюб. Візьміть пасхальне яйце і розріжте навпіл. Подивіться на стан і розташування жовтка: ближче до краю - скоро під вінець, яскравий колір - щасливий шлюб, серединка не проварилася - заміж не скоро.
  • Ворожіння на яєчних білках. Відберіть одне яйце, яке призначалося для крашанок. Налийте в склянку гарячої води та вилийте білок. Подивіться, яка фігура утворилася. Собака означає для дівчини пліткарку, чоловікові - вірного друга. Дерево - здоров'я та хороші вісті, серце - любов і міцні відносини, квітка - сімейне щастя і благополуччя, чоловічок - міцна дружба або шлюб.

Прислухайтеся до знаків долі. Можливо, вони попередять Вас про дуже важливі події в житті.

Вас також можуть зацікавити новини: