Представникам вогняних Знаків варто зустріти літо у бойовій готовності / willbeua.com

Ось і настало довгоочікуване літо, і разом з ним настав час здійснити всі плани і мрії.

Щоб літо 2020 року запам'яталося надовго, астрологи склали список порад для кожного знака Зодіаку, пише slovofraza.

Знаки Вогню: Овен, Лев, Стрілець

Представникам вогняних Знаків варто зустріти літо у бойовій готовності. Найголовніше в перших числах червня — подбати про себе і своїй енергетиці. Астрологи також радять скласти невеликий список справ, запитавши себе: які плани я можу виконати цього літа? Що мені для цього потрібно?

Відео дня

Читайте такожКоридор затемнень у червні: які зміни чекають на нас у перший місяць літаОвнам рекомендується сфокусувати увагу на фінансовій частині житті, кар'єрі та особистих цілях. Початок літнього сезону для них — час планування, саморозвитку та аналізу минулих помилок.

Левам астрологи дають найважливіша порада — бути ввічливими. Навіть якщо хочеться поставити недоброзичливців на місце, слід залишатися тактовними і милими. Це непросто, але саме Левам необхідно зберігати внутрішній спокій та дружні стосунки.

Стрільцям не можна втрачати темп та активність. Літо — це період, коли багато чого можна встигнути. Це час виконання бажань, творчих проривів і любовних перемог. Зірки радять Стрільцям «пірнати» в невідоме — туди, де багато чого незрозуміло, але є чари і натхнення.

Знаки Землі: Телець, Діва, Козеріг

Прихід літа підбадьорить і обрадує представників Знаків Землі. Це час року обов'язково подарує їм натхнення та щастя. Мотивації, енергії, активності буде хоч відбавляй, але необхідно запобігти загрозу енергетичного виснаження. Якщо постійно перебувати в самому епіцентрі подій і не мати чіткого плану на перший літній місяць, то сили можуть швидко залишити. Тому, займаючись своїми справами, важливо знаходити час на відпочинок і релаксацію.

Тельцям на початку літа варто зосереджувати увагу на найважливіших справах і частіше слухати свій внутрішній голос. Інтуїція часто буде говорити: корисно — марно, треба — не треба, — і до неї варто прислухатися частіше.

Діви — люди, яким улітку 2020 року потрібно пам'ятати про важливість усамітнення і духовних практик. Багато з них на початку нового сезону можуть швидко виснажити енергетичні ресурси. Астрологи радять обмежити спілкування (особливо якщо воно токсично) і не давати оточуючим порожніх обіцянок.

Козерогам все літо варто досліджувати свій світ емоцій і вчитися приймати рішення, виходячи не тільки з підказок розуму. Якщо Козероги спочатку приймуть рішення, а потім відчують, як воно може змінити їх життя, — це буде правильно. І ця схема актуальна для всіх ситуацій наступаючого літа.

Знаки Повітря: Близнюки, Терези, Водолій

Читайте такожАстрологи назвали три знаки Зодіаку, на яких чекає успіх на любовному фронті на початку червняБлизнюкам, Терезам і Водоліям варто більше слідкувати за своїми емоціями і не переживати через дрібниці: активні планети на початку літа посилять їх емоційність та емпатію. Астрологи радять не зациклюватися на чужих проблемах, а цінувати свої інтереси і особистий час. Щоб зустріти літо легко та без зайвих неприємностей, не потрібно брати на себе непосильні зобов'язання.

Близнюкам зірки радять навчитися сповільнюватися. Всякий раз, коли відчуєте себе розбитими або почнете хвилюватися без причини, подумайте, чи не занадто ви поспішаєте за людьми, подіями, планами, речами або бажаннями. Медитація і контроль емоцій допоможуть виділити головне і насолодитися кожною хвилиною.

Терезам ні в якому разі не можна ризикувати, бо у разі ураження можуть запуститися негативні й незворотні процеси, які залишити буде практично неможливо. Астрологи радять Ваг цього літа частіше брати на себе відповідальність за своє життя, щоб не залишитися біля розбитого корита.

Водоліям не варто конфліктувати на початку літа: це істотно ускладнить відносини, погіршить самопочуття і призведе до незворотних наслідків. Конфлікт, який розгориться в перших числах червня, може призвести до початку чорної смуги. Зараз краще бути максимально дружніми.

Знаки Води: Рак, Скорпіон, Риби

Водним Знакам корисно на початку червня звернутися за допомогою до позитивного мислення, тому що літо — це період енергетичного підйому. Астрологи радять частіше говорити собі щось позитивне, мотивуюче і надихаюче.

Ракам, щоб зустріти літо у всеозброєнні, варто перестати фокусуватися на негативних думках, минулих негараздів, прикрі помилки і образи. Накручувати себе набагато простіше, ніж налаштуватися на позитивну хвилю, але таке сприйняття світу може принести багато проблем, так що будьте дбайливі до себе.

Скорпіонам зірки радять частіше звертатися за допомогою до інтуїції. Влітку буде набагато простіше слухати свій внутрішній голос, який підкаже, як уникнути проблем і вступити на шлях успіху, добробуту і успіху.

Рибам дуже важливо вибратися із зони комфорту і почати ставитися до себе максимально строго. Якщо цього не зробити, то удача відвернеться, а Всесвіт пошле їм низку випробувань і проблем. Зіткнувшись з неприємностями цього літа, в першу чергу потрібно шукати причини всередині себе — це допоможе викорінити недоліки і стати краще.