Як не можна назвати дочку / depositphotos.com

Кажуть, що батьків не вибирають, і це правда. Але навіть це не виключає того, що в більш зрілому віці ваші нащадки можуть зненавидіти вас. Астроексперти відзначають, що на такий стан справ може вплинути ім'я, дане дитині при народженні.

Раніше УНІАН назвав жіночі імена, яким щастить у стосунках з чоловіками, а сьогодні ви дізнаєтеся, які імена здатні зіпсувати відносини між батьками і дітьми.

Світлана

Експерти стверджують, що власниці ім'ям Світлана є дуже злопам'ятними. Кожне покарання, кожен підвищений тон або докір вони будуть пам'ятати все своє життя. У більш зрілому віці вони вам все це пригадають і можуть навіть помститися. Також вони будуть всіляко засуджувати вас і розповідати про це стороннім людям.

Відео дня

Юлія

Ці дами не з мовчазних, тому не варто розраховувати на те, що вона мовчки буде миритися з тим, що ви можете підвищити на неї голос або, не дай Бог, замахнутися рукою. Вони тут же дадуть відповідь вам тим же, навіть оком не моргнувши. Тому краще не називати дочку Юлією, щоб уникнути багатьох проблем.

Анжеліка

В цілому це хороші дівчата, які мріють про славу і визнання. Але на шляху до цього вони стикаються з заздрістю, осудом, палицями в колесах від недоброзичливців. Все це викликає у них нерозуміння і гнів, а якщо ще й батьки докладуть руку до того, щоб зіпсувати їм настрій, вони зненавидять їх першими.

Яна

У Ян дуже тонка душевна організація, і єдиний спосіб захистити себе від кривдників - ненависть. Ці дівчата нападають першими, не чекаючи поки хтось вставить їм ніж в спину. Так це працює у них і в відносинах з батьками. До того ж Яни дуже холодні в прояві своїх почуттів, тому батькам може здаватися, що їхня дочка взагалі їх не любить.

Ольга

Найчастіше це нерішучі дівчинки, яким дуже потрібні підтримка і добра порада від батьків. Якщо вони цього не отримують або мама і тато дали їм невірну пораду, то Ольги обов'язково їм це пригадають. Саме через свою вразливість і уразливість їм дуже складно прощати помилки людей.

Кіра

Це прямолінійні і мстиві дівчата, які за словом в кишеню не полізуть. Вони висловлять вам все прямо в лоб, нічого не приховуючи і не прикрашаючи. Кіри здатні на будь-який жорсткий вчинок, особливо з тими, хто хоч якось їм досадив. Це ж стосується і їхніх батьків.

Раніше УНІАН назвав три жіночих імені, які приносять біду і розчарування.

Вас також можуть зацікавити новини: