Три жіночих імені, які приносять біду і розчарування / Фото - depositphotos.com

Астрологи назвали три поширених жіночих імені, які нерідко є причиною нещасної долі своїх власниць. Це варто врахувати, якщо ви обираєте ім'я своєї дочки, і не хочете зламати її долю. 

Лариса

Власниці цього імені часто мають нестерпний характер, який відлякує оточуючих. Саме тому у Лариси може не бути близьких друзів, часто вона має напружені стосунки з батьками (або взагалі з ними не спілкується). 

Як стверджують астрологи, Лариса досить пізно виходить заміж - після 40 років. Як правило, цей шлюб не є особливо вдалим і швидко розпадається. 

Відео дня

Якщо Лариси заводять дітей, то у них і з спадкоємцями не дуже сприятливі взаємини. 

Ельвіра

Дівчатка з ім'ям Ельвіра з самого дитинства стикаються з важкою долею. Це може бути втрата батьків або інших близьких родичів, булінг в школі або повна відсутність друзів. 

У підлітковому віці вони часто відчувають самотність, не мають людини, яка б зрозуміла їх і підтримала.

Не завжди, але дуже часто життя власниць цього імені йде похилою.

Інна 

Інни - дуже самовпевнені, пробивні, володіють сильним характером. Саме тому з ними поруч важко втриматися менш впевненим у собі людям. Попри те, що Інна легко прокладає собі дорогу до слави і кар'єри, в особистому житті вона приречена на страждання. Їй трапляються або підкаблучники, або альфонси, або зрадники. 

Нагадаємо, названо 10 імен, які можуть зламати життя дитині.

Вас також можуть зацікавити новини: