Астрологи назвали щасливців травня 2020 / фото: kadinim.com

Гороскоп на травень 2020 року обіцяє спокійний і позитивний період для більшості знаків зодіакального сузір'я. Місяць буде насиченим і можливі проблеми з фінансами, але астрологи стверджують, що все буде вирішуватися швидко й легко.

Астрологи розповіли, для кого кінець травня стане доленосним періодом і назвали знаки Зодіаку, які змінять своє життя цієї весни, пише "РБК-Україна".

Телець

Читайте такожНазвано найбільш ревниві знаки Зодіаку

Відео дня

Остання декада травня для Тельця стане сприятливою і вдалою. Представників цього знаку Зодіаку чекає низка приємних та цікавих подій і змін. Сили й енергія прибуватимуть, а справи підуть вгору. Можлива шикарна пропозиція про роботу, від якої не варто відмовлятися. Зірки обіцяють просування кар'єрними сходами і поліпшення матеріального становища. Будьте готові до кардинальних змін у житті.

Рак

Травень для Раків стане місяцем радикальних змін. Вам доведеться відмовитися від багатьох чинників, до чого ви звикли, оскільки ваш рівень життя значно підніметься вгору. Можливі страхи перед входом у новий етап життя, але в результаті ви виявите, що досягли бажаного. Можливі сильні стреси і навіть втрата чогось дуже цінного, але це необхідна втрата. Складна ситуація вас загартує й допоможе стати сильнішими.

Козеріг

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, на яких незабаром чекає зрада

Ваша невтомність під час карантину і бажання розвиватися стане наприкінці травня у пригоді. Відкриття власного бізнесу або значне розширення вже діючого - ось що обіцяють вам зірки в кінці місяця. Останні дні травня принесуть Козерогам зустріч, яка кардинально переверне весь світ. Можливо ця людина стане наставником і вчителем, який навчить зовсім інакше ставитися до роботи й допоможе в короткі терміни просунутися вперед.