Близнюкам варто з особливим побоюванням ставитися до людей протилежної статі / фото ua.depositphotos.com

До кінця цього тижня життя двох знаків Зодіаку стрясуть жахливі події. Вони можуть втратити найкращого друга, залишитися в повній самоті і навіть сильно постраждати. Кому варто бути обережнішими - читайте в прогнозі астрологів нижче.

Близнюки

Астрологи вважають, що Близнюкам варто з особливим побоюванням ставитися до людей протилежної статі. Вони можуть зіграти на вашій симпатії і сильно вас поранити. Крім цього, завдати нищівного удару можуть ті, кого ви сильно образили в минулому. Люди, які хочуть помститися Близнюкам, довго чекали моменту, коли їх ворог стане особливо вразливий. Вони принесуть у ваше життя жахливі події.

Астрологи радять Близнюкам провести роботу над помилками. Поговоріть з тими, хто міг затаїти на вас образу. Постарайтеся вибачитися, можливо, вони вам пробачать.

Відео дня

Риби

Риби ризикують серйозно посваритися з коханою людиною. Можливо, ви зробили велику помилку і зрадили тому, хто вам вірив. Через це на Риб чекає повний крах, їхня сім'я зруйнується. 

Крім цього, життя Риб може струсити серйозний скандал з друзями. Ви часто витаєте в хмарах і віддаєтеся творчості, забуваючи про свої обіцянки. 

Раніше астрологи розповіли, що три знака Зодіаку знайдуть неземне щастя вже в найближчі дні.

Вас також можуть зацікавити новини: