Не забороняйте Ракам кричати і проявляти емоції / фото ua.depositphotos.com

Серед всіх знаків Зодіаку Раки неспроста вважаються одними з найбільш примхливих. У них досить складний характер, проте знайти спільну мову і ужитися з Раками цілком можливо. Астрологи пропонують 5 порад, які допоможуть налагодити контакт з представниками цього знака Зодіаку.

Ракам потрібно "випускати пар"

Не забороняйте Ракам кричати і проявляти емоції. Їм складно тримати все в собі, а тому гучний тон є не спробою образити співрозмовника, а простим бажанням "випустити пар". Не сперечайтеся з ними, дозвольте їм виговоритися. Раки будуть вдячні, якщо ви їх зрозумієте.

Не вимагайте від Раків похвали і лестощів

Раки не люблять дякувати. Цей знак Зодіаку в цілому вважає за краще показувати своє ставлення не словами, а справами. А тому не чекайте від них компліментів, лестощів і похвали. Просто знайте, що Раки завжди будуть Вам вдячні, але покажуть це добрим вчинком.

Відео дня

Раки не люблять побут і рутину

Не намагайтеся змушувати раків забиратися по дому, якщо вони самі цього не хочуть. Примус, ультиматуми і скандали призведуть лише до того, що Раки повністю відмовляться від допомоги по дому. Не провокуйте їх на сварку. Насправді Раки домосіди і люблять своє житло, але вони ставляться до прибирання інакше, для них наведення порядку - особливий ритуал, який вони проводять за "особливим графіком".

Не вимагайте від Раків чесності

Цей знак Зодіаку відомий своєю скритністю. Раки нерідко люблять ховатися і захищати себе від сторонніх. Тому не варто вимагати одкровень і правди, якщо не входите в коло найближчих людей. Якщо ж ви будуєте відносини з представником цього знака, просто знайте, що кохання обов'язково проявиться. Раки - порядні сім'янини, вони люблять і цінують свої другі половинки, просто їм потрібен час, щоб розкритися.

Не "діставайте" Раків підозрами 

Серед Раків дуже мало зрадників, не варто чекати від них удару в спину. Якщо ж ви проявите недовіру і почнете підозрювати Раків в невірності, вони просто відвернуться від вас і будуть сильно ображені.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, що молодик у Стрільці 24 листопада стане початком "білої смуги" для деяких знаків Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: