Телець взагалі не вміє вислуховувати критику / mlady.org

Ніхто не хоче чути критику і неприємні слова на свою адресу, тому часом ми всі ображаємося. Але зустрічаються зодіакальні представники, що здаються надзвичайно чутливими до чужої думки.

Про це пише slovofraza.

Телець

Читайте такожАстролог назвавши знаки Зодіаку, яких у травні залишать всі проблемиТелець взагалі не вміє вислуховувати критику. Зовні він може залишатися спокійним і навіть віджартовуватися, але всередині себе затаїть образу. Якщо його публічно розкритикувати або сказати щось неприємне (зачепити зовнішність, якість роботи або характер), то він зробить все можливе, щоб більше з вами не перетинатися. Ще гірше – довести його до сказу, коли Телець прийде в лють і просто знищить вас. Це недовірливі люди, які сумніваються в собі. Тому запам'ятовують образливі слова і довго про це ще думають. Воліють повністю викреслювати кривдників зі свого життя, щоб ніщо не мучило стару рану. Ви зрозумієте, що Телець образився, тому що він почне вас уникати і буде грати у мовчанку.

Відео дня

Рак

Рак – найбільш образливий знак зодіаку у всьому гороскопі. Якщо у Тельця є хоч якесь терпіння і вміння забивати на чужу думку, то Рак створить причину образитися на порожньому місці. Таких людей легко зачепити. Досить пожартувати, торкнувшись особу представника зодіакального, занадто голосно висловитися, покритикувати або розійтися в думках. Більш того, в особливо запущених випадках Рак може сам створювати образу, а провину перекладати на ваші плечі. Це напружує співрозмовника, тому що спілкування нагадує прогулянку по замінованому полю – ніколи не знаєш, де захована бомба. Ображений Рак – жахливе явище, адже він буде всім своїм виглядом демонструвати, що його зачепили. І не посоромиться розповісти про ваш гидку поведінку всім знайомим.

Читайте такожПовня 7 травня: у чому її особливість і як вона вплине на знаки ЗодіакуВодолій

З Водолієм потрібно поводитися обережно, якщо ви зустрічаєтеся чи дружите з цією людиною. Перед нами людина, яка взагалі не хоче слухати критику, навіть у м'якій формі, а тим більше її жорсткий варіант. Водолій упевнений, що все робить правильно і краще за всіх знає, як вчинити в тій чи іншій ситуації. Він образиться на критику (сприймає як зраду і збій у матриці) або якщо його ткнуть носом у власні помилки. Як він поведеться? Водолій повністю відрізає кривдника свого життя і перестане спілкуватися з ним або поводиться надто холодно. Потім може визнати, що погарячкував і повертається, як ні в чому не бувало.

Козеріг

Знак зодіаку Козеріг здається зовсім не пробивним і холоднокровним. Це цілеспрямована людина, зациклений на роботу, сім'ю і захоплення. Складається враження, що його взагалі не вийде зачепити. Але це помилкова думка. B реальності перед нами дуже тендітна і ніжна натура, що ховається за маскою байдужості. Важливо розуміти, що Козерогові важливо, що думають про неї оточуючі. Тому будь-яка критика, зауваження і негативне висловлювання ріжуть по живому і залишають рубці на серці. Ображений Козеріг не стане сперечатися з вами і з'ясовувати відносини. Він віддасть перевагу піти до друзів, які звеличують його заслуги.