Переломний момент в житті Тільця може настати саме в другій половині липня / mlady.org

Доля вельми щедра до зодіакальних представників і часто дає можливість все змінити.

Тому гороскоп розповість, яким знакам зодіаку Всесвіт готує переломний момент у другій половині липня, пише slovofraza.

Телець

Читайте такожГороскоп на 16 липня: що приготували зірки різним знакам ЗодіакуПереломний момент у житті Тільця може настати саме в другій половині липня. Поки інші зодіакальні представники розслабляються на курортах і відволікаються на пляжний сезон, ви не зменшуєте темпів і продовжуєте максимально викладатися на робочому місці. Зрозуміло, все це принесе вам привабливі бонуси і перспективні пропозиції. Але прорив виникне коштом нового починання. Мова йде про проект, який запустить і очолить Тілець в рамках компанії. Або ж ви ризикнете і паралельно з роботою почнете розвивати власну справу. Незабаром дійде до того, що ви отримаєте ще одне джерело доходів або ж повністю перейдіть на розвиток свого бізнесу.

Відео дня

Рак

Знак зодіаку Рак здатний в липні кардинально змінити життя і вийти на новий рівень розвитку. Але вам доведеться трохи не силоміць зламати свої звички і змусити себе розширюватися. Мова йде про вихід з улюбленої зони комфорту. Астропрогноз нагадує, що вам слід навчитися відмовлятися від звичок і застарілих схем дії. Тільки в такому разі Рак може розраховувати на нові вершини та перспективи. Гороскоп пропонує ризикнути і влітку взятися за реалізацію складної ідеї, до якої раніше ви ніколи б не підступили. Так, буде неймовірно страшно і виникне маса сумнівів. Але в ході роботи ви перебудуєтеся, змініть себе і станете більш сміливою особистістю, що здатна на більше.

Терези

B липні астрологічний прогноз приготував для Ваг один з найважливіших моментів в житті, коли все можна кардинально змінити. По суті, саме зараз у вас є шанс взяти контроль над ситуацією і розвинути все так, як вам завгодно і вигідно. Зодіакальний представник звик підлаштовуватися і прогинатися, щоб зберегти мир в оточенні. Але подібна поведінка призвела до того, що ви позбавили себе маси перспектив, а деякі люди стали вами просто активно користуватися. Радує, що знак зодіаку Терези усвідомлює цей факт і влітку почне активно відвойовувати свою свободу і незалежність. Гороскоп каже, що ви блискуче впораєтеся.

Водолій

Друга половина липня може не влаштовувати знак зодіаку Водолій, тому що місяць наповнений проблемами і неприємностями, з якими доводиться справлятися. Причому біди виникають одна за одною і чатують буквально на кожному кроці. Все це сильно відволікає і заважає вам реалізувати ті дивовижні задумки, що запланували. Як бути? Водолій прагне проявити самостійність і впоратися наодинці. Але астрологічний прогноз вважає це стратегічною помилкою. Вам корисно втихомирити його і попросити про допомогу, тим більше що поруч є люди, здатні надати потрібну підтримку і просунути вас вперед. Попросіть і впораєтесь набагато швидше. А якщо немає, то просто пропустіть вигідні перспективи.