Найкращі тости до Дня народження на УНІАН / Ілюстрація REUTERS

До алкоголю можна ставитись по різному, але ігнорувати його неможливо. Більшість важливих подій в житті українців заведено святкувати за багатим столом, з родичами, друзями, знайомими або колегами.

І звісно ж, правильне застілля неможливо уявити без влучних тостів. Застілля на день народження тут – не виняток. УНІАН знайшов в мережі найкращі тости на день народження близькій людині.

Читайте такожСьогодні п'ятниця - спеціальна добірка тостів для теплої компанії від УНІАН

Тост на день народження другу

Звісно, найкращий варіант для будь-якого застілля – озвучити тост на день народження своїми словами. Втім, далеко не усім вистачає на це сміливості або ораторського хисту. Тож знайти потрібний тост можна завчасно.

Сьогодні ти отримав ще один рік витримки, і став ще кращим, наче коньяк! Хочу побажати, що б кожен рік додавав тобі життєвої мудрості та досвіду, щоб разом з твоїми роками зростали твої доходи та досягнення! За тебе!

В день твого народження бажаю, щоб ніколи не збулися ніякі побажання, які б вони не були великі, від твоїх недругів… І збулися усі, навіть найменші, від твоїх друзів!

Бажаю тобі перепадів настрою – з чудового на відмінний, та різних полос у житті – спокійного успіху та неймовірного талану! З днем народження!

Тост на день народження мамі

Дорога матуся, як ти колись з турботою берегла мене, захищаючи від тривог і негараздів, так само тепер бережи себе, адже ти у мене одна, і я хочу, щоб ти була щаслива і здорова. Вип’ємо за тебе! Нехай кожен твій день буде наповнений радістю!

***

Мамо, я хочу, щоб молодість твоєї душі та краса твого серця цвіли вічно. З днем твого народження, будьмо!

***

В дитинстві ми приймаємо материнську турботу як належне. В юнацтві ми можемо навіть нехтувати нею. І тільки із дорослішанням ми розуміємо, наскільки це цінно, і наскільки важливо дякувати мамі за тепло її серця. За тебе, мамо!

Тост на день народження жінці

Тост на День народження / Image by pen_ash from Pixabay

Бажаю тобі, дорога іменинниця, щоб найбільшою проблемою в твоєму житті був вибір між уїк-ендом на Балі і відпочинком на Бору-Бору. З днем народження!

***

Кажуть, що якщо ви зустріли розумну жінку, то не варто спокушатися — це вона сама вас знайшла. Так давайте ж вип'ємо за нашу іменинницю, за те, що вона сьогодні з нами, за її мудрість та красу!

***

Вітаю тебе, люба, з цим чудовим світлим святом — днем твого народження! Нехай твоє життя завжди освітлює та найзаповітніша зірка, яка одного разу звела нас разом. Нехай люди, що зустрічаються на твоєму шляху, несуть добро. Будь завжди такою ж оптимісткою, красунею і просто хорошою людиною.

Тост на день народження подрузі

У жінок три проблеми — це що одягти, що приготувати, і де на все, що хочеться, взяти грошей. Люба моя, бажаю, щоб у тебе таких проблем не було. Нехай у тебе буде все, чого забажаєш! З днем народження, подружка!

***

Попри те, що з кожним роком ми з тобою стаємо старшими, я рада, що жодні роки або життєві пригоди не змінили нашу дружбу і ми як і у старі добрі часи разом можемо забути про часу і справах сидячи на кухні і попиваючи чайок, ну або щось міцніше. Спасибі тобі, моя дорога. Будь щаслива!

***

Старенька, ось ти і стала на рік ближче до пенсії! Сподіваюся у тебе ще не ломить суглоби і не скрипить спина! Хочу, що б ти залишалася і далі такої ж позитивною і енергійною як зараз! Любові тобі, успіхів, добробуту і сімейного щастя!