День добровольця 2024 / фото t.me_V_Zelenskiy_official 4

Щороку 14 березня в Україні відзначають День українського добровольця. Свято було започатковано 2017 року, щоб гідно вшанувати хоробрих чоловіків і жінок, які ризикують своїми життями заради нашої Батьківщини. На жаль, чимало добровольців з 2014 року загинуло за Україну. Особливо важливо пам'ятати про їхні подвиги під час повномасштабної війни в Україні.

Дата Дня добровольця 14 березня обрана на честь подій 2014 року. Добровольці із Самооборони Майдану прибули на військовий полігон у Нових Петрівцях. З них сформували перший добровольчий батальйон, який брав участь в АТО.

Одним із найвідоміших добровольчих батальйонів у наш час є полк "Азов", сформований у травні 2014 року в Маріуполі. Також з лютого 2023 року в Україні почала формуватися "Гвардія наступу" - штурмові бригади, які набирають добровольців для протистояння російській агресії.

Відео дня

Привітання з Днем добровольця

З Днем добровольця 2024 / листівки УНІАН

З Днем добровольця! Ви - наша гордість і найкращий цвіт нації. Міцного здоров'я, сили духу та нових перемог для нашої славної України! Низький вам уклін і щира вдячність за відданість і небайдужість.

***

Вітаю всіх чоловіків і жінок-добровольців у ЗСУ! Нехай вдома на вас завжди чекають рідні та дорогі серцю люди. Бажаємо вам спокійного і мирного неба над головою. Ми пам'ятаємо подвиг загиблих героїв, адже пам'ять завжди буде в наших серцях. Вони для нас приклад мужності та любові до України!

***

З Днем добровольця 2024 / листівки УНІАН

Вітаю добровольців з їхнім святом і бажаю якнайшвидшої перемоги України, щоб усі ви повернулися додому до своїх родин. Міцного здоров'я, надійних товаришів поруч і Божого захисту!

***

Вітаю тебе з Днем добровольця України! Бажаю сили і міцності духу, енергії та оптимізму, благополуччя і спокою. Нехай життя буде наповнене приємними і позитивними емоціями, і в ньому буде місце тільки миру і любові!

***

З Днем добровольця 2024 / листівки УНІАН

Вітаємо українських добровольців! Слава українським героям! Нехай вдома на вас завжди чекають і обов'язково дочікуються. Ви наша гордість і честь! Нехай скоріше настане мир і безпека в Україні! Нехай ваші руки тримають руки коханих, а не зброю! І нехай на небі над вашою головою не буде ні хмаринки!

***

Вітаємо добровольців України з їхнім святом. Дякую вам, герої! Бажаю вам здоров'я, мудрості, успіхів! Щоб зброю доводилося брати до рук якомога рідше. Ми всі чекаємо на вас вдома живими та здоровими! Миру, любові та щастя вам!

***

З Днем добровольця 2024 / листівки УНІАН

Хоробрий доброволець, вітаю! Побільше тобі сил, гарних емоцій і здорових рідних! Залишайся завжди на зв'язку! Слава Україні!

***

Нехай Бог оберігає вас на шляху до перемоги і дарує мир і благополуччя вам і нашій країні! Дякуємо за вашу відданість і віру в майбутнє України! З Днем українського добровольця!

***

З Днем добровольця 2024 / листівки УНІАН

Добровольці в ЗСУ - ви найкращі з найкращих! Дякуємо вам за кожен світанок, який ми зустрічаємо! Дякуємо вам за мужність і віримо в перемогу України!

***

Вітаю всіх українських добровольців і бажаю тільки одного - швидкої перемоги України. Будьте цілі й здорові, бережіть себе! Все буде Україна!

***

З Днем добровольця 2024 / листівки УНІАН

Раніше ми розповідали, які будуть свята в березні 2024 року та скільки буде вихідних.

Вас також можуть зацікавити новини: