З днем друзів - картинки та привітання / ua.depositphotos.com

Без друзів наше життя було б набагато нуднішим і важчим. Хороші друзі – велика рідкість та величезна цінність. І не важливо, чи живуть друзі на сусідній вулиці, чи в іншому кінці країни – у День друзів 30 липня обов'язково варто зателефонувати їм чи зустрітися наживо, та подякувати за роки дружби.

У Міжнародний день друзів привітайте друга чи подругу гарним привітанням чи листівкою з нашого сайту – навіть така дрібниця обов'язково підніме їм настрій.

Коли День друзів в Україні та у світі

День друзів 2023 року в Україні неофіційно відзначався 9 червня. Невідомо, хто, коли і чому встановив це свято, але традиційно на нього надсилають вітання "З Днем друзів".

Відео дня

Є свято дати і в інших країнах. В Іспанії, Аргентині та Бразилії День дружби відзначається 20 липня, у США, ОАЕ, Малайзії, Індії – у першу неділю серпня.

Всесвітній день дружби відзначається 30 липня з ініціативи Генеральної асамблеї ООН. Свято прославляє дружбу як спосіб зміцнення світової культури та відоме з 1958 року.

У День друзів прийнято зустрічатися з друзями та обмінюватися фенечками та подарунками. А якщо немає можливості зустрітися – можна зателефонувати.

Міжнародний день друзів - вітання у віршах та картинки

День друзів - особливе свято,

Дуже цей важливий день.

Бо мати друзів - справжнє щастя;

Коштовніше за всіх пісень.

Я бажаю світле свято

Весело зустріти й дружно.

Сміху, радості та щастя,

Й доброї міцної дружби.

***

З Днем друзів хочу привітати,

Велике свято для нас всіх.

Дружбу світлу прославляти,

Що радує й дарує сміх.

***

Вітаю із Днем друзів! Бажаю, щоб справжня дружба не розчинялася у часі та не губилася за кілометри. Нехай у будь-якій складній ситуації допоможе та підтримає вірний друг. Нехай друзі завжди залишаються добрими супутниками на твоєму життєвому шляху!

***

Вітаю з Днем друзів. Ти мій найкращий друг! Як радісно, що ми є один в одного. Бажаю завжди домагатися бажаного, насолоджуватися дружбою та частіше посміхатися. Вірю, що жодні труднощі нас не розлучать!

***

Мій дорогий друже, як добре, що ти в мене є! Я дуже ціную нашу дружбу. З нею моє життя стало набагато яскравішим і щасливішим. Дякую тобі за підтримку, взаєморозуміння та спільні щасливі спогади. Сподіваюся, що з роками наша дружба тільки міцнітиме!

***

Вітаю із Днем друзів! Нехай у вашому житті ніколи не буде місця для образ, смутку та сліз. Бажаю вірних друзів, які завжди прийдуть на допомогу та любитимуть, цінуватимуть та поважатимуть вас та вашу дружбу!

***

Справжній друг це майже родич. Справжній друг завжди та скрізь, за будь-яких обставин з тобою. Бережіть дружбу! Дружте не за пошану, не за зиск, а від душі. З днем друзів.

З Днем друзів 2023 / фото ua.depositphotos.com
Картинки з Днем друзів / фото ua.depositphotos.com
З Днем друзів 2023 / фото ua.depositphotos.com
Приітання з Днем друзів 2023 / фото ua.depositphotos.com
День дружби картинки / фото ua.depositphotos.com
Привітання з Днем дружби / фото ua.depositphotos.com

Вас також можуть зацікавити новини: