День ангела Лідії 2022 / ua.depositphotos.com

Лідія - рідкісне ім'я в сучасному світі, але буквально півстоліття тому так називали практично кожну третю дівчинку. Свої іменини Лідія відзначає один раз на рік - 5 квітня, на честь пам'яті Лідії іллірійської. УНІАН розповість, що несе в собі ім'я Лідія і що побажати їй на іменини.

Що означає ім'я Лідія - характер і якості

Характеристика імені Лідія / depositphotos.com

Як правило, дівчинка з таким ім'ям чуйна, добра і відповідальна. Вона росте рухомою, але слухняною - ніколи не доставляє батькам проблем. Лідія іноді недостатньо рішуча, зате самостійна і добре ладнає з людьми.

Відео дня

Обов'язкові знання, необхідність яких диктує суспільство, Лідії даються важко. Зате вона завжди спрямована на громадську роботу і допомогу людям - ця риса особливо сильно проявляється в більш зрілому віці. Крім того, Лідія досить консервативна і енергійна, а також відрізняється серйозними вольовими якостями.

Саме тому завжди домагається в житті поставлених цілей - їй благоволить не тільки удача, але і розташування оточуючих людей.

Привітання з днем Лідії - листівки та вірші

Привітання зі святом у листівках / fresh-cards.ru

Бажаю багато усмішок та чудових ідей, як зробити своє життя ще кращим. І нехай удача тобі допомагає. Вітаю тебе, Лідію. Нехай твоє свято буде яскравим та щасливим. Нехай доля часто тішить. Нехай у житті трапляються чудеса.

День ангела Лідії 5 квітня / fresh-cards.ru

Мила наша Лідочка! Бажаємо життєвого благополуччя і величезного жіночого щастя. Бажаємо, щоб ти завжди відчувала себе оточеною турботою і щирою любов'ю. Нехай збуваються всі твої мрії, нехай життя завжди буде прекрасним. Ти найдобріша, мила, щира людина, яка, безумовно, гідна найкращого, що є на світі.

***

Лідія, вітаю тебе зі святом! Бажаю бути яскравою, чудовою, прекрасною, милою! Нехай кожна мить приносить радість та щастя. Кохай і будь кохана! Чудових днів, здоров'я та прекрасного настрою!

Іменини Лідії 2022-листівки / fresh-cards.ru

Вітаю, Лідочка! Бажаю завжди бути кращою, цікавою, дорогою, щирою, яскравою. Бажаю тобі життя в малиновому кольорі, полуничного настрою і солодких миттєвостей щастя. Нехай тобі все легко дається, нехай не втрачається все те, що дорого серцю твоєму.

***

Лідо, у тобі поєднуються такі якості як розум і краса, цілеспрямованість та чуйність, доброта та ніжність. Бажаю завжди залишатися такою і ніколи не сумувати. Іди тільки вперед до своїх цілей і ніколи не зупиняйся. Вір у краще, сподівайся і мрій і просто насолоджуйся життям.

Як привітати з Днем ангела / fresh-cards.ru

Чудову Лідію я вітаю від щирого серця. Хочеться побажати тепла і любові рідних сердець, доброти і розуміння близьких друзів, благополучної діяльності і блискучих успіхів, веселих пригод і щасливих миттєвостей життя.

***

Мила Лідочка, вітаю з твоїм чудовим днем. Прийми побажання удачі та благополуччя, міцного кохання та достатку, незламного щастя та радісних миттєвостей, гарних вчинків на твою честь та море яскравих вражень.

Листівки та вірші до свята / fresh-cards.ru

Зі святом, Лідія! Нехай ангели, твій спокій оберігають. Нехай з небес, веселкою, в твоє життя увірвуться яскраві фарби. Нехай життєрадісність і позитив, кожен день малюють на твоєму обличчі посмішку. Не припиняй мріяти, адже твої мрії обов'язково збудуться!

***

Лідочка, мила, зі святом! Чудового тобі, сонячного настрою, яскравого, феєричного свята та бажаних серцю гостей! Нехай усі знайомі чоловіки надають приємні знаки уваги та дарують довгоочікувані подарунки, а всі подружки нехай заздрять твоєму чудовому вбранню та чарівній усмішці! Будь щаслива, люба!

Яскраві привітання з іменинами / fresh-cards.ru

Дорога Лідія, вітаю тебе від чистого серця. Нехай життя нагородить тебе найкращими подіями, нехай наповнить твою душу щастям і любов'ю. Будь успішною і самодостатньою, йди завжди до своєї мети і не зупиняйся на досягнутому!

Вас також можуть зацікавити новини: