Як прикрасити кімнату до Нового року своїми руками / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Вже скоро настане Новий рік, коли багато українців будуть загадувати заповітне бажання. Мало у кого є святковий настрій, але невеликі новорічні прикраси в будинку нікому не завадять. А деякі предмети можуть залучити в житло позитивну енергію і благополуччя. Ми розповіли, як прикрасити будинок до Нового року 2024, щоб в ньому панувало щастя.

Відео дня

Затишні свічки

Прикраси до Нового року 2024 / фото ua.depositphotos.com

Найпростіший і недорогий спосіб створити святкову атмосферу в будинку - розставити запалені свічки. А якщо замість звичайних свічок купити ароматизовані свічки, то крім затишного тепла вони наповнять житло приємним запахом.

Запалюючи вогонь, не забудьте про пожежну безпеку. Не залишайте палаючі свічки без нагляду.

Новорічні ліхтарики

Як прикрасити будинок до Нового року / фото ua.depositphotos.com

Міні-ліхтарики - безпечна альтернатива свічкам, якщо вдома є тварини або діти. У новорічний період можна купити ліхтарики з новорічним декором або з батарейками замість справжнього вогню.

Міні-ялинка

Як прикрасити кімнату до Нового року / фото ua.depositphotos.com

Якщо немає грошей або вільного місця на справжню ялинку - поставте в вазу кілька ялинкових гілок і прикрасьте на свій смак. Така проста прикраса принесе в будинок частинку свята і приголомшливий хвойний запах.

Гірлянди на стінах

Прикрасити будинок до Нового року / фото ua.depositphotos.com

Гірлянди роблять затишним будь-яке приміщення. Розвісьте їх на стіні, над ліжком або навколо вікна - і кімната відразу кардинально зміниться. Також з гірлянд можна викласти на стіні візерунок у формі ялинки, зірки або сніжинки.

Ялинка своїми руками

Як прикрасити будинок до Нового року 2024 своїми руками / фото ua.depositphotos.com

Новорічну ялинку необов'язково купувати - її можна виготовити самостійно з підручних матеріалів. Дуже красиво виглядають настінні "ялинки" з гірлянд і палиць, або з дощику. Така прикраса особливо сподобається власникам кішок і маленьких дітей, які постійно завалюють справжні дерева.

Новорічна кухня

Як прикрасити кухню до Нового року / фото ua.depositphotos.com

Створити новорічну атмосферу на кухні дуже просто - накрийте стіл скатертиною із зображенням ялинкових іграшок або сніжинок, а на стіл виставте різдвяний сервіз. 

Різдвяний вінок

Як прикрасити вікна до Нового року своїми руками / фото ua.depositphotos.com

Різдвяні вінки люблять вішати на зимові свята в Америці і країнах Європи. Якщо хочете відзначити свято на європейський манер, то можете використовувати таку ж новорічну прикрасу. Можна купити готовий вінок або зробити його своїми руками з природних матеріалів - у другому випадку рекомендується підключити дітей до процесу.

Вас також можуть зацікавити новини: