21 листопада - Михайлів день / depositphotos.com

Михайлів день 2022 - велике церковне свято, яке віруючі щорічно відзначають 21 листопада. Ця дата присвячена главі небесного воїнства, якого дуже шанують православні. УНІАН розповість, які вірші з Днем ангела Михайла на честь святого можна відправити християнам.

Раніше ми говорили про те, що сьогодні також відзначається День ангела Михайла 2022, і ви можете привітати власників цього імені листівкою.

Михайлів день - побажання і красиві картинки

З Днем святого Михайла / листівки УНІАН

Вітаю зі світлим святом! З Михайловим днем! Нехай, незважаючи на холодну пору року, в душі будуть мир і спокій, а в будинку затишок і тепло. Бажаю додавання сил. Нехай зцілюються всі душевні і фізичні недуги. Нехай йдуть від вас біди і скорботи. Нехай Архангел Михаїл допомагає вам у ваших починаннях і поточних справах. І дай Бог усім, хто живе людям миру, добра, щастя, мудрості, натхнення і здоров'я!

Відео дня

***

Нехай Архангел Михаїл завжди береже тебе і посилає тобі промені добра і любові! Нехай цей день буде неймовірно вдалим для тебе! Бажаю, щоб в твоїй душі панували гармонія, спокій і щастя!

Як привітати з Михайловим днем / листівки УНІАН

З Небесним покровителем Архангелом Михайлом! Дай вам Бог многоліття, праведної праці, завжди бути чесними в словах, вчинках і помислах! Нехай біда вас не знає, горе від вас біжить. І нехай дороговказ завжди висвітлює дорогу вашого життя!

***

Вітаю з Михайловим днем і бажаю щедрого щастя, щедрої любові, щедрої удачі. Нехай в цей день для твого серця відкриється світлий горизонт - горизонт добра і благополуччя. І нехай на вулицях стає все холодніше, в душі твоїй нехай буде і тепло, і радісно.

Михайлів день 21 листопада / листівки УНІАН

Нехай Архангел Михайло зберігає від бід, від горя та пристріту. Нехай спокій і тепле світло зігріють ваші душі та будинки. Нехай не пустує кишеню, нехай серця будуть багаті на любов до людей. Бажаю жити без зла та гніву. Бажаю вірити в Бога та добро. Зі святом!

***

У Михайлів день бажаю міцного здоров'я та неймовірної сили духу. Бажаю мужності, терпимості та щедрості душі. Бажаю мудрості, впевненості та доброти серця. Нехай цей день буде яскравим та веселим. Нехай все життя буде ситим і щасливим!

Михайлів день - привітання / листівки УНІАН

У Михайлів день бажаю миру в душі, щоб у сім'ї жило щастя та панував світ. Нехай на столі завжди буде смачна їжа, а рідні щирими зізнаннями обдаровуватимуть щодня один одного. Нехай зберігають святі ваш дім та близьких!

***

Бажаємо у світле свято, Михайлів день, щоб Михайло зберігав і оберігав наші сім'ї, щоб чудес на білому світі відбувалося значно більше, а негаразди та проблеми полетіли геть.

Вас також можуть зацікавити новини: