Молитви за воїнів / фото ua.depositphotos.com

У 2024 році всі українці матимуть спільне бажання - перемога України у війні та настання мирних часів. Усі віруючі українці у цей скрутний час звертаються до Бога за втіхою та з проханнями про захист військових. Вони просять у Господа благословення та міцного здоров'я для наших захисників, щоб вони повернулися до своїх сімей здоровими та неушкодженими, а на полі бою їх супроводжував успіх.

Молитися за воїнів можна будь-де і будь-якого дня - необов'язково для цього йти в церкву. Під час молитви рекомендується знаходитись у тихому місці та наодинці з собою, а також щиро вірити у результат. Перед проголошенням слів молитви прочитайте їх кілька разів, щоб не запинатися.

Відео дня

Сильна молитва за українських воїнів

Боже Великий, Боже Всесильний! Ми, грішні діти твої, в покорі сердець наших приходимо до Тебе і схиляємо голови наші. Отче! Прости провини наші і провини батьків, дідів і прадідів наших. Прийми нині, благаємо тебе, щиру молитву нашу і подяку нашу за безмежне милосердя Твоє до нас. Вислухай наші молитви і прийми благання сердець наших. Благослови нашу Батьківщину Україну, перемогу над ворогом, добру долю і щастя їй дай. Премилостивий Господи, всім, хто приходить до Тебе з благанням, подай милість Твою. Благаємо Тебе, Боже, за воїнів і захисників, за братів і сестер наших і за всіх тих, хто потребує твого милосердя і допомоги твоєї. З'єднай нас всіх в єдину велику Христову сім'ю, щоб всі люди України нашою єдністю і перемогами славили величне ім'я твоє завжди, і нині, і завжди, і на віки віків. Амінь.

Молитва за воїнів великомученику Георгію Побідоносцю

Святий, славний і всехвальний великомученик Георгію! Кланяємось тобі і молимо тебе - почуй наші прохання і передай їх Господу Богу, не залишай нас у біді та горі, не залиши без уваги наші благання. Принеси нашій батьківщині Україні перемогу над ворогом жорстоким, зміцни нашу віру та даруй хоробрість та мужність українському війську. Просимо тебе, Григорію Побідоносцю, зруйнувати сили ворогів наших, осоромити їх, скрушити зухвалість їхнього духу. Нехай вони побачать, що ми маємо Божественну допомогу. Умоли Бога і людей Творця позбавити нас мук і надати нашим воїнам сил звільнити українську землю від загарбників, бо ми боремося за добру справу - за захист своєї Батьківщини. Славимо Отця, Сина та Святого Духа. Амінь.

Молитва про благословення захисників України

Предвічний Творче, Господь миру і добра, своєю незбагненною силою стань сьогодні на захист твоїх вірних синів і дочок, які, ризикуючи власним життям, стали на захист свого народу.

Будь для кожного з них силою і міццю, вірною опорою в момент випробувань і світлим горизонтом в сутінках загроз. Увінчай їхні зусилля перемогою добра над злом, правди над брехнею, справедливості над образою. Підведи кожного, хто спіткнеться; поверни кожного, хто загубиться; повесели кожного, зраненого серцем; духовне воскресіння даруй всім полеглим за своїх братів і сестер. Зроби воїнів наших надійною опорою для українського народу - його щитом та його надією. А в грізному бою дай кожному з них сили і відваги не зійти з дороги, що веде до остаточної перемоги. Допоможи загиблим українським воїнам знайти дорогу до Царства Небесного та віднайти спокій їхнім душам.

Боже, нехай буде завтра, і нехай буде мирний світанок, а на його сторожі нехай вірно стоїть відважний захисник України - український воїн! Амінь.

Молитва Богородиці для жінок за чоловіка-військового

О Пречиста Діва, Мати Господа Всевишніх сил, неба і землі козацької Цариця! Прийми мою, Раби Божої (ім'я) молитву за чоловіка мого (мого), який став на захист своєї батьківщини України від жорстокого загарбника.

Захисти нас, негідних рабів Твоїх, і вознеси молитви наші до Бога і Сина Твого, щоб змилосердився до захисників наших і послав благодать Свою до тих, хто шанує Всечесне ім'я Твоє з вірою і любов'ю.

Будь милосердна до Раба Божого (ім'я) та захисти його своєю силою! Молюся до Тебе Пречиста і Непорочна Діва як до всемогутньої заступниці і провідниці спасіння нашого! Охороняй захисника України від небезпеки та усіляких погроз, наповни його душу відвагою, а в його ворогів всели страх і сором.

Збережи соборність землі нашої української, покрий нас святим Твоїм омофором від посягання злих нечистих сил і всякого супостату. Хай буде в країні нашій правда Господня, і так збережеться незалежність і непокірність українських земель. Амінь.

Вас також можуть зацікавити новини: