Що не можна робити на Новий рік / фото smachno.ua

Новий рік - найчарівніша ніч у році. І частину цих чар створюємо ми самі. Є багато прикмет щодо того, що не можна говорити, робити і надягати в це свято. Важливо дотримуватися їх, щоб рік почався вдало і приніс тільки щастя.

Відео дня

Що не можна робити на Новий рік 2022

  1. Не можна лаятися і сперечатися з близькими - навіть якщо є привід. Зачекайте, поки закінчаться свята, а то будете сперечатися цілий рік.
  2. Не можна виносити сміття в Новий рік, інакше в дім проникне зло.
  3. Зустрічати Новий рік наодинці - нещаслива прикмета. Постарайтеся запросити хоча б кого-небудь.
  4. Загадуючи бажання під бій курантів, не можна використовувати частинку "не" в своєму бажанні. Наприклад, замість "Хочу не хворіти" краще подумати "Хочу бути здоровим".
  5. У новорічні свята пришивати гудзики - до бідності.
  6. Не можна сідати за стіл в брудному і неакуратному одязі.
  7. На Новий рік не можна позичати гроші. Не варто починати рік в боргах.

Що не можна готувати на Новий рік 2022

Майбутній Новий рік порадує гурманів, оскільки готувати можна практично все. Меню на Новий рік може включати м'ясо, рибу, молочні продукти і будь-які овочі. Не варто готувати м'ясо диких і лісових тварин, наприклад, оленину або вальдшнепа. Уникайте гострих страв - вони не в пошані у символу року Тигра.

Заборони на Новий рік 2022 / фото ua.depositphotos.com

Що не можна надягати на Новий рік 2022

Наряд на Новий рік найкраще підбирати в синіх, блакитних, білих, чорних кольорах, а також в будь-яких "теплих" відтінках. Не варто надягати речі фіолетового і коричневого кольору, а також короткі і занадто відверті наряди.

Що не можна дарувати на Новий рік 2022

Раніше ми вже розповідали, що подарувати на Новий рік 2022 для вдалого початку року. Є також і список небажаних подарунків. У святкову ніч не варто дарувати парфуми, гребінці, рушники, алкоголь і сигарети. Такі подарунки краще приберегти для іншого приводу.

Вас також можуть зацікавити новини: