Що подарувати на Новий рік батькам / фото ua.depositphotos.com

Батьки дали нам те, що неможливо виміряти в грошах - любов, турботу і гідне виховання. Тепер ми виросли, і настала наша черга піклуватися про маму і тата. Висловити свою любов можна в приємному пам'ятному подарунку. Він може бути як дуже дорогим, так і зовсім копійчаним – головне, щоб він викликав щиру посмішку батьків.

Раніше ми роздумували, що подарувати дітям на день святого Миколая, щоб порадувати молодь.

Що подарувати батькам на Новий Рік: делікатеси до столу

Багато літніх людей ніколи не купують собі нічого смачного, а всі делікатеси роздають дітям і онукам. Вам це знайомо? Тоді принесіть батькам що-небудь смачне до святкового столу: набір сирів, дорогі ковбаси, тропічні фрукти, незвичайні солодощі. Вибрати їстівний подарунок можна в спеціальному магазині делікатесів або товарів з Європи, куди батьки точно не підуть.

Відео дня

Що подарувати на Новий рік батькам: спільна подорож

Якщо мама і тато багато місяців сидять вдома і нікуди не вибираються – організуйте їм поїздку на двох або разом з дітьми. Це може бути готовий тур в інше місто, похід в ліс або просто невеликий пікнік. Все залежить від фінансових можливостей і вподобань батьків.

Подарунок батькам на Новий рік / фото pixabay.com

Що подарувати батькам на Новий рік недорого: сімейна фотосесія

Сімейні фотографії зберігають у плівці тепло спогадів і радісні моменти. Організуйте новорічну тематичну фотосесію для всієї родини. Тоді батьки зможуть з посмішкою переглядати фото, коли вас не буде поруч. Якщо є можливість - попросіть зняти вас з батьками друга або знайомого з фотоапаратом.

Що подарувати батькам на Новий Рік 2022: затишні подарунки

Якщо вам потрібно підібрати недорогий подарунок - купіть для мами і тата речі для домашнього затишку: парні тапочки, теплі рушники з іменами батьків, халати, термокружки. Ще один чудовий подарунок для зимової пори - електропокривало.

Що можна подарувати на Новий рік батькам: нова техніка

Якщо батьки користуються старою і незручною технікою, а ваші фінансові можливості дозволяють її замінити – зробіть це. Купіть мамі і татові нову посудомийку, мікрохвильовку, пральну машинку, тюнер для телевізора або кондиціонер. Сильно спрощують побут літнім батькам робот-пилосос і мультиварка.

Вам також може бути цікаво: