Що подарувати жінці / фото depositphotos.com

В Україні вже майже 3 місяці триває повномасштабна війна, але все ж життя триває. Українці досі відзначають дні народження, ювілеї та інші свята. УНІАН розповість, що можна подарувати близькій жінці в умовах подорожчання товарів і часткового закриття магазинів.

Що подарувати жінці недорого: ідеї подарунків

  • Набір для рукоділля стане чудовим подарунком для жінки, яким подобається робити красиві речі своїми руками. Недорогі набори можна знайти в інтернет-магазинах: набори для вишивки, виготовлення мила або ліплення з глини.
  • Якщо жінці не подобається рукоділля, можна подарувати їй настільну гру, головоломку або 3D-пазл. Хорошим подарунком буде румбокс - невеликий розібраний ляльковий будинок, який потрібно зібрати своїми руками.
  • Портативна кавова машинка - відмінний подарунок для жінки, яка любить каву. Така невелика машина займає зовсім мало місця і її можна брати з собою в дорогу. Також кавоманці сподобається капучинатор - недорогий прилад для спінювання молока і приготування капучино вдома.
  • Подарунок для затишку буде дуже корисний в наш неспокійний час. Це може бути електропростирадло, красивий плед, кумедний халат або ортопедична подушка.
  • Жінка, яка часто готує, буде рада техніці на кухню для полегшення готування. Їй можна подарувати слайсер, планетарний міксер або гриль. Але важливо переконатися, що у жінки ще немає такої техніки.
  • Набір солодощів - універсальний подарунок для жінок будь-якого віку і професії. В Україні працює чимало інтернет-магазинів, які пропонують купити різні набори солодощів. А якщо жінка не любить солодке - можна подарувати їй набір сухофруктів, тропічних фруктів або м'ясну нарізку.
  • Мандрівницям будуть корисні подарунки для поїздок. У нинішній час, коли переїзд може знадобитися кому завгодно в будь-яку хвилину, такі подарунки особливо цінні. Це може бути електрощітка, повербанк, подушка для подорожей, термос, великий рюкзак.

Вас також можуть зацікавити новини: