Слова вибачення / фото ua.depositphotos.com

Усі люди іноді помиляються та ображають близьких людей. Якщо таке трапилося, дуже важливо вчасно вибачитися. Повернути прихильність рідної людини після сварки допоможуть оригінальні вибачення. Якщо вам важко підібрати потрібні слова, то ми підкажемо, як вибачитись перед другом, родичем чи колегою.

17 березня - гарна дата, щоб вибачитися. Цього дня в Україні відзначається Прощена неділя 2024, коли прийнято просити пробачення у близьких. А якщо вибачаються перед вами, то варто відповісти взаємністю.

Вибачення в прозі

Хочу принести свої щирі вибачення за все те, що було мною зроблено і сказано, за все, що так сильно тебе засмутило. Мені не хотілося, щоб все трапилося саме так, але те, що сталося, не виправити, і тільки вибачення можуть якось згладити негатив. Сподіваюся на твою добродушність і на те, що таки ти зумієш мене вибачити.

Відео дня

***

Коли ми сваримося, мені дуже сумно. Я не можу жити спокійно, знаючи, як ми ображені один на одного. Тому я прошу у тебе прощення за все, що було мною сказано, і обіцяю надалі стримувати свої емоції, щоб зберегти між нами гармонію і розуміння. Вибач мене!

***

Щиро прошу у тебе пробачення! Всі мої дії і слова були зроблені не зі зла, а просто в через гнів. Мені дуже соромно, і я визнаю свою провину. Давай забудемо образи і нерозуміння, на них не варто витрачати життя. Вибач!

***

Я щиро хочу попросити у тебе прощення. Я не знаю, чому так вчинив і як таке могло статися між нами. Я усвідомлюю свою помилку і не хочу через свою дурість втрачати таку людину, як ти. Вибач мені, якщо зможеш.

***

Пробач мене будь ласка. Мені дуже шкода, що так сталося. Я обіцяю виправити ситуацію і докласти всіх зусиль, щоб такого більше не повторилося. Я дуже хочу, щоб у нас з тобою все було добре. Пробач, не злись.

***

Прошу мене пробачити, в моєму вчинку не було злого наміру! Мені дуже шкода, що ситуація склалася подібним чином, обіцяю зробити все можливе, щоб її виправити і не допустити подібного в майбутньому.

***

Пробач, не знаю як так все вийшло. Я дуже переживаю через це. Звинувачую себе за свій вчинок. Мені дуже потрібне твоє прощення, не сердись, будь ласка, вибач мене. Я жалкую за допущену помилку. Обіцяю, більше тебе ніколи так не засмучу.

Картинки з вибаченнями

Картинки вибачення / картинка УНІАН
Слова вибачення / картинка УНІАН
Вибачення подрузі / картинка УНІАН
Гарні вибачення своїми словами / картинка УНІАН
Вибачення перед коханою / картинка УНІАН
Вибачення хлопцю / картинка УНІАН

Вам також може бути цікаво: