Всесвітній день здоров'я 2022 / фото: ua.depositphotos.com

Щорічно в усьому світі відзначається важлива подія - День здоров'я. Суть цього свята полягає в тому, щоб нагадати людям про те, як важливо зберігати бадьорість духу і хороше самопочуття. УНІАН розповість, чим примітний день здоров'я 2022 і як можна його відзначити.

Коли день здоров'я 2022 - дата і традиції

Щороку 7 квітня люди в усьому світі відзначають це свято. Дата була обрана невипадково - 7 квітня 1948 почала свою діяльність Всесвітня організація здоров'я, яка проводить безліч досліджень і займається питаннями поліпшення якості життя населення планети. Незважаючи на те, що з часом люди навчилися берегти навколишнє середовище і ретельніше піклуватися про свій стан здоров'я, існує маса невирішених проблем, на які важливо звертати увагу.

Відео дня

У всьому світі 7 квітня проводяться масові заходи і флешмоби, в багатьох медичних установах лікарі проводять безкоштовні консультації. Кожен бажаючий може прийти і зробити аналізи, перевіривши свій стан здоров'я. Більш того, є можливість отримати загальні рекомендації про те, як поліпшити своє самопочуття і перейти на здоровий спосіб життя.

День здоров'я 2022 - побажання і картинки

Привітання зі святом у листівках / klike.net

Найголовніше в житті - бути фізично здоровим, щоб мати сили і енергію на досягнення заповітних висот. Я бажаю вам ніколи не хворіти, ніколи не піддаватися зневірі і ні серцем, ні душею не старіти. Бажаю, вести здоровий, правильний і рухливий спосіб життя, щоб воно завжди була активною, а в результаті яскравим, цікавим, насиченим і дуже щасливим. Зі святом, Днем здоров'я!

День здоров'я в Україні 2022 / klike.net

З днем здоров'я! Бажаю міцного здоров'я, сил, енергії та бадьорості духу. Нехай настрій завжди буде хорошим, бойовим і позитивним. Бажаю завжди бути у формі, перемагати всі свої страхи і складності на життєвому шляху.

День здоров'я 2022-листівки та побажання / klike.net

Вітаю з Днем здоров'я! Бажаю енергії, бадьорості та оптимізму. Бажаю кожен день починати з посмішки і натхнення. Бажаю міцних м'язів і міцної вдачі. Бажаю, щоб не скрипіли ні нерви, ні суглоби. Заряджайся частіше позитивною енергією, харчуйся з користю і живи собі на втіху!

Красиві картинки день здоров'я 2022 / klike.net

Вітаю з Днем здоров'я і бажаю міцного імунітету, життєвої енергії, моральних сил і великого прагнення до своїх мрій! Нехай любов близьких і їх же посмішки будуть найефективнішими вітамінами для щастя, нехай твоє здоров'я з кожним днем зміцнюють віра, надія і підтримка друзів!

Привітання З Днем здоров'я в Україні / klike.net

З Днем Здоров'я вітаємо! Бажаємо відмінного самопочуття, надзвичайної бадьорості і запальної енергії. Нехай в цей день дихається на повні груди і азарт вабить взяти участь у спортивних змаганнях. Бажаємо великих перемог і іскрометної радості за свої успіхи! Зі святом!

Вас також можуть зацікавити новини: