Студія Walt Disney показала перший тизер-трейлер другої частини фільму "Малефісента" c голлівудською актрисою Анджеліною Джолі в головній ролі.

Відео доступно на офіційному каналі Walt Disney Studios. Також у фантастичній картині знімалися Ель Фаннінг, Мішель Пфайффер, Ед Скрейн та Чіветель Еджіофор.

Читайте такожБільше не Пітт: Анджеліна Джолі офіційно змінила прізвище

Режисером сиквела став Хоакім Роннінг, який раніше працював над створенням фільму "Пірати Карибського моря: Мерці не розповідають казки".

Перший фільм розповідав про чарівницу Малефісенту, яка вела усамітнене життя в зачарованому лісі, оточена казковими істотами. Але одного разу в її світ вторглися люди, які принесли з собою руйнування і хаос, їй довелося встати на захист своїх підданих, закликавши на допомогу могутні темні сили.

Судячи з трейлеру, події розгортаються через кілька років після того, як Малефісента зачарувала принцесу Аврору. Нас чекає протистояння між Малефісентою і королевою Інгріт (згідно пліткам, між Анджеліною Джолі та Мішель Пфайффер в реальному житті теж не найтепліші стосунки).

Як повідомляв УНІАН, раніше в мережі показали перший постер до нової частини фільму "Малефісента" з Анджеліною Джолі.