У проекті задіяні всі актори оригінального складу, крім Люка Перрі \ fox.com

Телеканал FOX не буде продовжувати на другий сезон перезапуск культового молодіжного серіалу "Беверлі-Хіллз 90210", саундтреком якого стала пісня українського проекту Cape Cod.

Читайте такожСеріал "Беверлі-Хіллз" повернувся - вийшла перша серія (відео)

Як повідомляє Deadline, проект "BH90210", ставши найбільш високорейтинговим літнім дебютом на американському телебаченні, завершиться після шести серій.

Відео дня

Продюсери та актори оригінального серіалу мали намір відновити і продовжити серіал на кілька сезонів, однак телеканал відмовився від цієї ідеї.

Відзначається, що прем'єра зібрала біля екранів понад мільйон глядачів, однак подальші епізоди втратили більшу частину аудиторії.

Нагадаємо, новий сезон "Беверлі-Хіллз, 90210" є своєрідним продовженням культового шоу дев'яностих. У проекті задіяні всі актори оригінального складу, крім Люка Перрі (Ділан Маккей), який помер у березні цього року.

Прем'єра оригінального серіалу на каналі Fox відбулася в жовтні 1990 року, а останній епізод вийшов в травні 2000 року. У серіалі піднімалися реальні проблеми американської молоді, які, втім, були близькі підліткам і студентам з різних країн: нерозділене перше кохання, зрада, насильство в сім'ї, алкоголізм, рання вагітність та ін.