Райлі Кіо не вперше виконує роль рок-зірки \ Wikimedia Commons

Внучка Елвіса Преслі, актриса Райлі Кіо, відома також за фільмом "Божевільний Макс: Дорога люті", зіграє головну роль в новому серіалі від Amazon під назвою "Daisy Jones and the Six" (Дейзі Джонс і шестеро).

Читайте такожОпубліковано перший трейлер супергеройського бойовика «Бладшот» з Віном Дизелем (відео)

Як повідомляє 112.ua з посиланням на Variety, режисером серіалу, заснованого на однойменному романі Тейлора Дженкінса Рейда, стане Нікі Каро. Він також виступить виконавчим продюсером разом з Різ Уізерспун.

Відео дня

Daisy Jones and the Six - це музична драма про зліт і падіння відомого рок-гурту 70-х років минулого сторіччя. Дейзі Джонс у виконанні Райлі Кіо описується як дівчина, що народилася в заможній родині, яку ігнорували її егоїстичні батьки. Вона стала загадковою співачкою та автором пісень, досягла зоряного статусу на тлі музичної сцени Лос-Анджелеса 70-х років минулого сторіччя.

Додамо, що Райлі Кіо не вперше виконує роль рок-зірки. У 2010 році на екрани вийшов фільм The Runaways, який розповідав історію жіночого гурту і в якому Кіо виконала головну роль, він став її дебютом на великому екрані.

Про дату виходу картини не повідомляється.