Юлія Самойлова виступила з піснею I Will not Break / Andres Putting

Учасниця Євробачення-2018 від Росії Юлія Самойлова заявила, що їй не дали часу на підготовку свого номера для виступу в конкурсі.

Про це вона розповіла в інтерв'ю для шоу "Слухай, розкажи!", пише "СтарХіт".

Читайте такожРосія піднялася на друге місце у рейтингу букмекерів по Євробаченню, Україна - у третій десятці

Відео дня

Самойлова мала представляти Росію на Євробаченні в 2017 році, проте тоді дівчина не змогла брати участь, і їй пообіцяли, що вона поїде на конкурс в 2018 році. Втім після цього, за словами Юлії, представники Першого каналу з нею більше не зв'язувалися.

"Мені сказали про це і пропали майже на рік. До лютого місяця. Було неприємно. Я не розуміла, чим займатися. Не розуміла – збирати команду чи не збирати. Коли я дзвонила запитати, а коли буде пісня, мені відповідали: "Юля, все буде, не переживай". І тільки в лютому мені представили ту саму композицію", – згадує Самойлова.

За її словами, саме в той час вона перенесла операцію і їй потрібен був рік на реабілітацію, але вона все одно погодилася брати участь у конкурсі. Однак підготувати свій виступ ретельно Самойлової не дали – була лише репетиція.

Як повідомляв УНІАН, на Євробаченні 2020 Росію представить фріковий грурт Little Big. Від України на конкурс поїде гурт Go-A.