Американська сімейка, Американская семейка

19 квітня, у понеділок, о 16:25 та 19:45 на телеканалі Paramount Comedy відбудеться прем’єра перших епізодів завершального 11 сезону культового ситкому «Американська сімейка».

Комедійний серіал, де різні родини вирішують питання «батьків та дітей», вікової або соціальної різниці, виховання прийомних дітей та одностатеві відносини. Не дивно, що ситком залишається популярним та продовжує зберігати своїх прихильників крізь роки, адже підняті теми дуже актуальні для нашого часу.

Читайте такожОприлюднено тизер другої частини "Зоряний шлях: Пікар"Комедійний серіал «Американська сімейка» вперше з’явився на екранах у 2009 році. А 10 років потому вийшов 11 сезон, який і став завершальним для серіалу. Глядачі знову поринуть у вир подій та пригод татусів Притчетт-Такер, виховання дітей у сім’ї Данфі або питання віку та статусу у родині Дельгадо-Притчетт.

Відео дня

Лейтмотивом фінального сезону «Американської сімейки» є дорослішання та незворотний плин часу. Ще вчора здавалося, що діти та онуки остаточно сіли на шию і здихатися їх буде неможливо. Але вже сьогодні, коли родинні гніздечка спорожніли, «дорослі» відчули, що тиша – не для них. І попри шанс нарешті «пожити для себе», старше покоління «Американської сімейки» відчайдушно намагається повернути звичайний хаос та гармидер у своє життя. Джей приміряє роль енергійного  пенсіонера, а Глорія – амбіційної бізнес-акули. Несподівані кар‘єрні зміни відбуваються й у житті Філа. А от Мітчел з Кемереном зважуються на другу дитину!

Дивіться улюблені серіали щодня на телеканалі Paramount Comedy та вмикайте прем’єрні епізоди 11 сезону «Американської сімейки» вже наступного понеділка, 19 квітня, о 16:25 та 19:45.