Дуейн Джонсон / Фото REUTERS

Відомий рестлер та актор Дуейн Джонсон прокоментував публічне прохання колишнього колеги по франшизі "Форсаж" Віна Дізеля про повернення у проект.

Про своє рішення він розповів в інтерв'ю CNN.

Раніше Він Дізель опублікував у своєму Instagram пост, із закликом до Джонсона знятися в продовженнях "Форсажу". При цьому він заявив, що хоче виконати обіцянку, яку багато років тому дав покійному другу та ще одній зірці "Форсажу" Полу Вокеру.

Відео дня

Джонсон назвав звернення Дізеля "прикладом маніпуляції":

"Мені не сподобалося, що він згадав у дописі своїх дітей та смерть Пола Уокера ... з самого початку я хотів закінчити свою дивовижну історію у цій неймовірній франшизі "Форсаж" з вдячністю та красиво. Дуже шкода, що наш публічний діалог це зіпсував".

Читайте також"Книга Бобі Фетта": вийшов перший епізод серіалу за "Зоряними війнами"Актора дуже здивувало, що Дізель взагалі написав про це, адже ще влітку в акторів відбулася особиста бесіда. У ній "Скеля" зізнався, що не повернеться.

"Я також особисто поговорив зі своїми партнерами з Universal. Мене всі підтримали, оскільки вони розуміють проблему", – зазначив Джонсон.

Відомо, що Джонсон та Дізель сильно посварилися під час зйомок восьмої частини "Форсажу" у 2016 році, причиною вони тоді називали творчі розбіжності.

Вас також можуть зацікавити новини: