"Холостяк" організовує справжній бал / фото СТБ

26 березня о 19:00 відбудеться прем'єра 4 випуску проекту "Холостяк-11". Головний герой Михайло Заливако об'єднав два будинки, і тут почнеться справжня боротьба за серце "холостяка".

Читайте такожПорноактриса з Дніпра несподівано залишила шоу "Холостяк-11" (фото)Так, Михайло влаштує бал, на якому одна з учасниць піде на крайні заходи спокушання. 

"Мало того, спливе шокуюча інформація, якою з Михайлом поділиться його друг. Одна з дівчат... продає себе за гроші? Чи так це? І що відповість сама учасниця?",- йдеться в анонсі четвертого випуску шоу на сайті СТБ.

Відео дня

"Холостяк 11": хто покинув шоу в 3 випуску

У 3 випуску проекту "Холостяк-11" кілька дівчат покинули шоу. Так, перша про бажання піти сказала порноактриса з Дніпра Настя, більш відома як Адель Асанті.

Настя пішла з шоу / фото СТБ

Далі Михайло Заливако вирішив попрощатися з моделлю і стилістом Христиною. "Холостяк" відправив її додому, бо не побачив, що дівчина готова до стосунків. І йому була не зовсім зрозуміла її мета приходу на проект.

"Холостяк" відправив Христину додому / фото СТБ

Пізніше проект покинула ще одна учасниця-25-річна художниця і модель Оля. 

Оля більше не учасниця шоу / фото СТБ

Крім того, "холостяк" вирішив відправити додому 28-річну Юлю. "Я не зрозумів її рішення з приводу минулих стосунків", - пояснив Михайло.

Юля припинила участь у шоу / фото СТБ

"Я щиро бажаю тобі в першу чергу полюбити себе... Сьогодні я не дам тобі троянду", - сказав Заливако і попрощався з Аллою.

Алла - 36 років, організатор заходів / фото СТБ

Також шоу покинула 30-річна бізнес-леді Аліса. "Сьогодні я тебе відпускаю", - попрощався з нею Михайло.

Аліса-30 років, бізнес-леді / фото СТБ

З проекту пішла і 29-річна блогерка Надін, в щирості якої "холостяк" засумнівався. "У мене таке враження, що ти шукаєш публічних стосунків", - сказав головний герой шоу.

Надін - 29 років, блогер / фото СТБ

Лола сама прийняла рішення покинути проект, після чого Михайло погодився і провів її. 

Лола - 23 роки, безробітна / фото СТБ