Hurts випустили п'ятий альбом / фото facebook.com/hurts

Британський сінті-поп-дует Hurts з Манчестера випустив п'ятий студійний альбом - Faith.

Альбом презентував вокаліст Тео Хатчкрафт на сторінці Hurts в Facebook.

До нього увійшли 11 треків. Учасники групи вважають, що це, найкраща їхня робота.

«Я пишаюся і відчуваю себе щасливим. Я не був упевнений, що цей день настане. Перші дні створення цього альбому були бурхливими й страшними. Це був один з найпохмуріших і важких періодів в моєму житті. Я не міг зосередитися, не міг діяти і майже нічого не відчував. Я не знав, чи буде взагалі альбом. Але час минав, ставало легше, і поступово я повернувся до музики. Зрештою, знаходячи в цьому велику втіху і катарсис», - зазначив співак.

Читайте такожAlyosha випустила чуттєву пісню "Птаха" - вона стане саундтреком до нового серіалу (відео) За його словами, він щиро вірить, що цей альбом - одне з кращих музичних творів, які вони коли-небудь створювали:

«Ми вирішили протистояти нашим демонам, розкопати біль і показати вам все це. Це було складно, часом неможливо, але як тільки все почало складатися, ми відчули, що ніщо не може нас зупинити».

Музикант назвав альбом «збіркою пісень, написаних під час особистої кризи, яка випускається в кризовий світ».

«Це пісні про ізоляцію, розпач, біль, сумніви, печаль та, звичайно ж, віру. Пісні, які співають на підставі того, ким ми є. Кожен момент, який ви чуєте, був оброблений з особливою ретельністю і увагою. Ми жили з цими піснями і любили їх останні 18 місяців, але тепер вони ваші. Я сподіваюся, що ви знайдете в них розраду і притулок, як і я», - додав вокаліст Тео Хатчкрафт.

Більшість з треків, які потрапили в альбом, вже доступні на YouTube-каналі Hurts.

Вас також можуть зацікавити новини про музику