Серіал "Друзі" знають багато глядачів / скріншот

Легендарний серіал "Друзі" вийшов на телеекрани ще у 1994 році. Історія отримала 10 сезонів і 236 серій. Серіал підкорив серця глядачів, багато хто досі переглядають "Друзів".

Однак не всі помічали цікаві кіноляпи в серіалі. Пропонуємо вам незвичайні помилки і проколи сценаристів, які ви точно не помічали раніше.

Інші актори

Одразу в декількох серіях можна помітити "підміну" акторів. Так, в одній зі сцен, знятій у кафе, перед камерами спочатку сидить Моніка, але потім замість неї на дивані поруч з іншими персонажами з'являється невідома жінка. 

Відео дня
Кіноляп в "Друзях" / скріншоти

Другий такий "ляп" трапився в одній із серій, знятій у квартирі Моніки. Цього разу "підмінили" Рейчел. Монтажери не помітили, що в іншої актриси, яка стоїть замість Дженніфер Еністон, навіть не такий одяг.

Кумедний "ляп" в серіалі / скріншоти

Прізвище Рейчел

Сценаристи, судячи з усього, не прийшли до спільної думки або ж просто забували, як вони назвали одну з головних героїнь серіалу. Рейчел Грін часто "змінює" прізвище. У різних серіях її прізвище пишуть по-різному. Коли Росс відправляв їй запрошення на своє весілля, то прізвище Рейчел була Greene, а коли героїня забирала посилку, на коробці було написано Green.

Прізвище Рейчел змінюється в різних серіях / скріншот

Знайомство "друзів"

Один з найкумедніших кіноляпів - це помилка сценаристів. Вони заплуталися в історії знайомства персонажів і припустилися неймовірної помилки. Так, в першій серії "друзів" ми дізнаємося, що Рейчел і Чендлер бачать один одного вперше, проте в наступних серіях виявляється, що він був другом Росса і знав Рейчел ще давно.

Кіноляп в серіалі "Друзі" / скріншот

Раніше УНІАН розповідав, що у серіалі "Величне століття" знайшли епічні кіноляпи.

Вас також можуть зацікавити новини: