Творці серіалу не шкодували грошей на розкішні декорації / скріншот

Турецький серіал "Величне століття" підкорив серця багатьох глядачів, проте мало хто помічав, що в деяких серіях є досить епічні кіноляпи. 

Творці серіалу не шкодували грошей на розкішні декорації. Сцени з походами і баталіями завжди знімалися на тлі великої масовки, у акторів було гарне вбрання. Однак встежити за всім не вдалося. В одній із серій на задньому фоні можна помітити те, що навряд чи вписується в атмосферу серіалу. Уважні глядачі точно могли помітити трактор, який чомусь потрапив у кадр. 

Кадри з серіалу "Величне століття" / скріншот

Ще один ляп теж пов'язаний з тим, що в кадр потрапив об'єкт, абсолютно невідповідний тому часу. Творці серіалу "Величне століття" намагалися знімати сцени походів не в містах, щоб сучасні споруди не потрапляли в кадр. Однак одного разу уникнути кіноляпа не вдалося.

Відео дня

Так, в одній зі сцен, де був задіяний Ібрагім-паша, на задньому фоні раптово з'явилася вишка. Навряд чи режисери планували, що в кадрі виявиться такий об'єкт.

Кіноляп у "Величному столітті" / скріншот

Однак вишку не "замазали", вона залишилася в серіалі. Проте навіть такі ляпи не вплинули на популярність "Величного століття", адже мільйони глядачів все одно люблять цей серіал.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Нілюфер з "Величного століття" круто змінилася, зараз актрису не впізнати.

Вас також можуть зацікавити новини: