Красуня на драйві: все, що відомо про нову екшн-комедію з Кейт Бекінсейл та Стенлі Туччі

Екшн-комедія "Красуня на драйві" з'явиться в українських кінотеатрах з 29 липня.

З 29 липня в українських кінотеатрах стартує нова екшн-комедія "Красуня на драйві" (Jolt) режисера Тані Векслер, яка зібрала не тільки безліч голлівудських зірок в одному проекті, але й змішала безліч жанрів - від романтичної комедії до бойовика про помсту, від сатири про незвичайних людей в сучасному світі до пари гумористичних замальовок про те, як героїня могла би поступити, але стримала себе.

Ми вирішили разом з "Вольга Україна" докладніше розповісти про новий фільм з яскравим акторським складом.

Команда фільму

Головну роль тієї самої "Красуні" зіграла британка Кейт Бекінсейл - зірка франшизи "Інший світ", блокбастерів "Згадати все" та "Перл Харбор", епіка "Авіатор" і культової мелодрами "Інтуїція". Сама акторка каже, що досить легко дала згоду на проект: "Мені дуже сподобалася головна героїня Лінді - вона дуже яскрава, чесна, з відмінним почуттям гумору. Ну подумаєш, може спалахнути! А як тут не гніватися в сучасному світі?".

Доктора-експериментатора і, за сумісництвом, єдиного друга Лінді зіграв номінант на премію "Оскар" Стенлі Туччі ("Диявол носить Prada", "Голодні ігри", "У центрі уваги"). У вельми несподіваному амплуа романтичного героя, нового і трохи сором'язливого бойфренда Лінді, з'явиться австралієць Джай Кортні ("Загін самогубців", "Дивергент", "Джек Річер").

Парочку копів зіграли Боббі Каннавале, відомий за комедією "Шпигунка", франшизою "Людина-мураха та Оса", а також "Ірландцю" Мартіна Скорсезе, і зірка шоу "Помаранчевий - хіт сезону" Лаверн Кокс, яка нещодавно засвітилася в "оскароносному" сатиричному трилері "Перспективна дівчина".

Серед негативних персонажів особливо виділяється характерний актор Девід Бредлі, відомий широкій публіці за роллю Філча в "Поттеріані" і шоу "Гра престолів", а також ізраїльська зірка Орі Феффер.

Крім того, в "Красуні на драйві" зіграла лауреат премії "Оскар" С’юзан Сарандон ("Тельма і Луїза", "Голод", "Тихе серце"). Творці не розкривають ніяких подробиць щодо її ролі, але з трейлера стає очевидним, що її героїня відмінно знає про здібності Лінді.

Про режисера

Таня Векслер, яка взяла на себе постановку фільму за дебютним сценарієм Саші Вача, привернула до себе увагу завдяки костюмної сатиричної драмі "Без істерики!" з Меггі Джилленхол, Хью Денсі та Фелісіті Джонс. На цей раз режисер навпаки взялася за абсолютно сучасну історію, нехай і теж у своєму роді - за історію про звільнення жінки і її незвичайних союзниках.

Стенлі Туччі залишився в захваті від режисерського стилю Векслер: "Таня чудова, неймовірно розумна і дуже дохідливо все пояснює. Незважаючи на те, що у фільмі багато складних та навіть екстремальних сцен, вона намагалася кожну з них зробити реалістичною. Вона добре уявляє собі, як повинен виглядати кожен кадр, вибудовує композицію, щоб її уява відповідала опису в сценарії. Режисерам не так часто вдається знайти це поєднання ".

Детальніше про сюжет

Головна героїня екшн-комедії - Лінді (Кейт Бекінсейл) володіє від народження приголомшливою силою, швидкістю і спритністю, хоча для медиків - дівчина страждає від імпульсивного розлада особистості. Як результат - вона надмірно емоційно реагує на грубість, брехню і будь-які інші прояви антисоціальної поведінки. В її люті є щось від тваринного інстинкту - вона проти своєї волі нападає на порушника. Рятує Лінді тільки вбивче почуття гумору, адже медикаменти, йога і навіть армія - безсилі.

Поки вона не зустрічає блискучого психіатра з сумнівною репутацією - доктора Манчіна (Стенлі Туччі), який розробляє спеціальний жилет і пульт з кнопкою. Натиснувши "магічну кнопку" вона отримує протверезний розряд електричного струму. Таким чином Лінді сама може контролювати свої емоції, а жилет стає її незвичайною аверсивної терапією. Героїня не розлучається з жилетом ні вдень, ні вночі, намагаючись звикнути до нової, незвичайної для неї життям.

Читайте такожСтало відомо, коли в український прокат вийде видовищний фентезі "Легенда про Зеленого лицаря"

Лінді намагається жити звичайним життям і навіть згоджується на реєстрацію в додатку для знайомств, що призводить її до зустрічі з Джастіном (Джай Кортні) - успішним бухгалтером для одного-єдиного ексклюзивного клієнта. Молодого й привабливого чоловіка нітрохи не лякає її незвичний стиль життя. Лінді закохується і починає уявляти, як було б здорово мати нормальні, здорові відносини ... і тут їй повідомляють про те, що Джастіна вбили. Лінді не може впоратися з гнівом, а лють зводить її з розуму. Вона намагається знайти вбивцю і помститися за свого загиблого коханого.

У гонитві за кілером Лінді очікує ланцюг жорстоких, смішних, дивних, а часом і абсурдних подій. Їй доведеться зустрітися з поліцейськими, які розслідують інцидент - детективом Вікарсом (Боббі Каннавале) і детективом Невін (Лаверн Кокс), а також з іншими колоритними персонажами. Лінді з боями пробивається крізь перипетії сюжету, намагаючись дістатися до ватажків - мільярдера Гарета Файзер (Девід Бредлі) та начальника його охорони Делакруа (Орі Феффер).

Для того, щоб досягти своєї мети, Лінді розкриває свій прихований потенціал і змушує всіх негідників розплатитися за рахунком. І, звичайно ж, героїню чекає все більше і більше відкриттів по міру її просування крізь кримінальний світ. В тому числі, і зіткнення із загадковою героїнею Сьюзан Сарандон, яка очевидно знає про Лінді більше самої героїні.

Екшн-комедія "Красуня на драйві" з'явиться в українських кінотеатрах з 29 липня.

Як повідомляв УНІАН, раніше з'явилися перші фото Оскара Айзека зі зйомок нового проекту Мартіна Скорсезе "Холодний розрахунок".